No to tak. Witam po przerwie. Była ona mi bardzo potrzebna, ale efekty jej później. Miałem trochę przerwy tutaj, zająłem się mocno zarabianiem, promowaniem dodawaniem postów. Wyszło mi to bardzo dobrze, filmy wypromowane, nisze używane, zarobki rosną, plus zainteresowanie ludzi i wiedza.
Tak mają się statystki względem ostatniego posta:
Sami widzicie, jest skok czy to w wyświetleniach, skuteczności czy samych zarobkach, strasznie się cieszę i to mi się podoba, chcę by to trwało i się nie kończyło. Ale by trwało i trwało coraz to mocniej i skuteczniej i tak będzie, ten tydzień rozpoczynamy od poniedziałku i nie chcę się nastawiać na 1,000 zł dniówki tylko na nią liczę i w nią wierzę, ale niczego nie jestem pewien więc nie mówię na zaś. Ten tydzień też będzie owocny, oby był jeszcze bardziej niż ten aktualny bo tutaj te owoce zaczynają dopiero dojrzewać i rosnąć na drzewku jaką jest moja platforma na której zarabiam
Mam też pewne pomysły co do dalszej rozwijania żyły złota, ale o tym później trochę nie od razu. Dziś mam zamiar nagrać dwa filmy, wrzucić posta na stronę i je wypromować na najbliższy tydzień. Do tego cieszyć się nowym telewizorem i wszystkie rzeczy które kupiłem za te $$ (no może nie wszystkie, bo już ich nie. Ale te co są i najcenniejsze) wstawię tutaj i do forumowej galerii. Ogółem też ponawiam to co napisałem wcześniej:
(25-01-2017 02:47)ErgePL napisał(a): Ale zobaczymy, dodam jeszcze w nocy na stronę dwie nisze co też nagram trzy filmy na zapas i je przygotuję do wysłania jak zdobędę punkty to je wystawię do promowania i zobaczymy. Teraz to jest już tylko kwestia czasu.
A co tam u was? Zarabiacie coś, dajecie radę?
Napiszcie śmiało na czym zarabiacie, to może komuś rzucę jakąś niszą pod PPA na PW i co nie co wyjaśnię co i jak z nią. Aleee nie mówię tu o mentorowaniu, po prostu nisza i instrukcja co i jak.
Jak ktoś zarabia też na PPI też mogę coś powiedzieć, nie dużo ale podzielić się mogę wiedzą.
Także czekam, chętnie pomogę komuś krótko i szybko, też się motywuję tym aby nie polecieć już na autopilocie bo to się skończy wręcz tragicznie później. Ciężko będzie się po przerwie zmotywować i ogółem nie za fajnie. Ale staram się jak mogę, wy też możecie coś napisać tutaj miłego. Zapytać się o coś to odpowiem, ale nie traktujcie tego jako mentoring. Zarabiam tak od trzech lat z roczną przerwą i mam ogromną wiedzę na temat PPA/PPI i w tym się specjalizuję jeśli chodzi o taką formę zarabiania w internecie, PPA jest najbardziej przychodową opcją najszybszego i dużego zarobku. Odpychały mnie surfbary, klikanie w linki, skracanie ich itp. bo serio ! szkoda czasu jak gorąca forsa czeka
Także czekam na was, co wy na to. Odzywajcie się, służę szybką pomocą w razie jakiś problemów. Oczywiście w granicach rozsądku nie zacznę klepać nisz, jak zarabiać od A do Z. Tylko pokrótce opowiem co i jak, jeśli wiem

I standardowo zarobki, liczę je jako wczoraj (tzn. sobota), nie jako dziś. Te dzisiejsze będą w nocy jakoś.
DNIÓWKA :
150.00 ZŁ
WCZORAJ :
82.00 ZŁ
STYCZEŃ 2017 :
5784.50 ZŁ <-- Będzie
7,000 zł w styczniu? Dam radę? Jak myślicie
RAZEM :
13885.78 ZŁ
p.s: Wyświetleń na stronie w tym miesiącu (styczeń): 9,733
W poprzednim (grudzień): 11,804
Dziennie na poziome ponad 300 wyświetleń