Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
U mnie nadal zero naliczen, czy komuś nalicza. Wiadomo ile procent od poszczególnych paczek?
Jak nie nalicza to nawet 10$ jest za dużo, a jak zacznie się coś dziać, to dorzuce jeszcze trochę :-)
ShuQi a Ty jak wszedłeś, czy tylko polecasz?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-11-2016 20:31 przez migbor.)
Gdy sprawdzam saldo konta(kilkukrotnie dziennie) za każdym razem jest ono większe, zatem naliczenia ja mam (część z poleconych, zapewne część z paczek) tak wiec odpowiedziałem na Twoje pytanie --> Tak zainwestowałem.
Dla osób które chcą zarabiać bez inwestycji, jest taka możliwość, otrzymujemy naliczenia za każdą oglądniętą reklamę.
Napisałem już do admina w sprawie Twojego problemu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-11-2016 22:44 przez ShuQi.)
U mnie dzisiaj pojawiły się naliczenia :-), nie wiem czy to po Twojej interwencji ShuQi, czy dlatego że się data zmieniła i miałem wyklikane reklamy za wczoraj, ale w każdym razie jest ok :-). Payza chyba nadal nie działa.
Whiteman, jak kupiłem swoje paczki, to też ich nie widziałem od razu, ale potem wszedłem na konto i wszystko było.
Program wydaje się być jak na razie ok
Okej, poczekam jeszcze trochę ;)tylko w historii transakcji coś powinno być chyba. Z resztą nie wiem pierwszy raz wrzucam na początek marne 10$ żeby się oswoić z tematem. Później się zobaczy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-11-2016 09:55 przez Whiteman.)