Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii » bez poleconych ROI nawet 155% miesiecznie, możesz zacząć już od 10$ !

Autor Wiadomość
RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii
Sprawdź:
tak Pan Tomas Jankauskas to właściciel i jest on narodowości litewskiej , więc nie dziwne że zna też rosyjski Smile
(04-11-2016 20:31)rafi213 napisał(a):  tak Pan Tomas Jankauskas to właściciel i jest on narodowości litewskiej , więc nie dziwne że zna też rosyjski Smile
Aaa no to chyba że tak Smile
Rafi, ależ ja Cię rozumiem, ale zrozum, że dokumenty etc... to można nadal sfałszować. Mówić można piekne rzeczy, ale adres w google - i nie mówię tylko o mapach się nie zgadza i już Wink
Słowa to zawsze tylko słowa - ale dopóki firma płaci (a jak dotąd płaci), to czemu nie,
chociaż w tym przypadku z racji na wysoki procent trzeba mieć się na baczności,
tzn powiedziałabym tak: wysokie zyski to zawsze wysokie ryzyko,
sam decydujesz czy bierzesz to na klatę czy nie Smile
(05-11-2016 08:04)adamcio99922 napisał(a):  Rafi, ależ ja Cię rozumiem, ale zrozum, że dokumenty etc... to można nadal sfałszować. Mówić można piekne rzeczy, ale adres w google - i nie mówię tylko o mapach się nie zgadza i już Wink

No ale bez przesady, strona rządowa z certyfikatem i rozszerzeniem gov sfalszowana Smile
Do tego moze moje depozyty i wyplaty takze oraz innych osób. Niech ci bedzie moge i wirtualne $ jak dla ciebie zarabiac. Pan Tomas takze prowadzi nieistniejace webinary i rozmawia z nami ktos podstawiony Smile
Co do adresu to moze to byc w tym miejscu tzw. wirtualne biuro ( wynajmuje sie je na okreslone godziny w tygodniu). Powiem ci wiecej widziałem juz w hyipach wielokrotnie piekne biura a firma i tak potrafila sie zwinąć.
Jak tam u was? Ja codziennie sobie zlecam mniej więcej takie wypłaty Smile

[Obrazek: et8xh2.jpg]

przeważnie do 5 minut dochodzą bitcoiny na portfel, a jeśli się zleca wieczorem to zauważyłem że wtedy jest z samego rana przelew.
U mnie też wypłaty zazwyczaj tak do 30 min są Smile

Dziennik Hyipiarza Big Grin - https://zarabiam.com/Temat-Dziennik-Hyip-iarza-P-176214
Glosy: rafi213 (+1)
To nie trzeba czekać cały miesiąc?
Nie, odsetki platne codziennie, zwrot wkladu na koniec okresu na jaki zostal wykupiony dany pakiet, zazwyczaj po 30 dniach, chyba ze zainwestujesz min. 1000$ to po 25 dniach jest taki pakiet
pytanie czy faktycznie oddaja depozyt czy nie czy ktos juz przeszedł cały plan ?

BartoszN1990, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2016.
Odpowiedz