Sprawdź:
Chciałbym dołączyć się do dyskusji, ale z racji że jestem nowy to pewnie zostanę od razu posądzony że jestem sponsorowany, dlatego od razu na wstępie napiszę jak to wygląda i dlaczego tutaj trafiłem. Jestem z bet4win nieprzerwanie od czerwca 2016 roku, zaczynałem z pakietem gold gdzie kosztował chyba coś koło 100 zł, aktualnie od stycznia 2017 roku korzystam tylko z pakietu pre-match za 120 zł, gdyż praca nie pozwala mi na granie typów LIVE.
Przez te 6 miesięcy, nie spotkałem się z sytuacją, aby mi ktoś z bet4win zaproponował wprost, że za opinie czy komentarz na forum dostane powiedzmy 7 dni za darmo - jest to bzdura! W powiadomieniach w aplikacji zdarzają się zachęty od admina aby komentować gdy jest fajna seria, ale ja to uważam za normalne, każdy jak mu coś wychodzi lubi jak jest chwalony, dlatego też i ja po tych 6 miesiącach postanowiłem napisać jakąś opinię. Dlaczego tutaj? Wystarczy wpisać "bet4win opinia" i wyskoczą 3 pozycję gdzie można to zrobić, ja wybrałem akurat tutaj (a możliwe, że ten opis zamieszczę na wszystkich 3 forach).
A teraz -
jak wygląda współpraca w statystykach - gdybym grał wszystkie typy i wszystkie kupony podane do tej pory od tego czerwca 2016 roku to bym miał
zagrane 948 typów (wow!), z początkowy
kapitał to 1 000 i ustawiona gra agresywna, mój
zysk by wyniósł 28 048 - zysk jest ogromny!!
Ale, nie ma u mnie tak różowo, gdyż jak wspomniałem nie grałem wszystkiego :-D gdyż nie mam czasu na LIVE i czasami też tych kuponów przedmeczowych nie puściłem - ale uczciwie mówiąc, tak z ręką na sercu zarobiłem od czerwca 2016 do grudnia 2016 roku około 6 000 - wychodzi około 1 000 na czysto każdego miesiąca!! Aktualnie styczeń miażdży wszystko, gdyż mamy dopiero 20, a ja już mam blisko 3 000 zysku w styczniu na czysto ;-)
Wierzcie, albo nie - ale ja jestem zadowolony ze współpracy z bet4win.expert!
Chętnie podejmę dyskusję, gdyby ktoś miał jakieś pytania, to śmiało pisać.