Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Zainwestuj w buxa. Ryzyko dużo mniejsze niż revshare
(30-11-2016 12:23)Captain napisał(a): Ej @[mikuss] weź mu coś powiedz bo on już nawet w moim temacie promuję tę jak to nazywasz ''podróbkę sejfik''
Captain Na ej to w wawce nawet tramwaje nie stają.
Ja jestem jakiś twój chłopczyk na posyłki czy coś ?
Dyskusja z hieną chorą psychicznie nie ma sensu, ja z tym upośledzonym człowiekiem zakończyłem rozmowę, jeśli chcesz to z nim dyskutuj i przestań mnie oznaczać
(30-11-2016 12:23)Captain napisał(a): Ej @[mikuss] weź mu coś powiedz bo on już nawet w moim temacie promuję tę jak to nazywasz ''podróbkę sejfik''
Nie baw się w prowokatora kolego... nie będziesz się woził moim czy mikussa kosztem dla własnej radochy. Co między nami to między nami... fakt to publiczne forum ale nie baw się w prowodyra dla własnych uciech.
Sytuacja w programie ustabilizowała się już dobrych kilka dni temu i naliczenia z rented reffów oraz autoplay działa jak należy.
To chyba już koniec tamtych chwilowych problemów.
Jeśli więc ktoś się jeszcze zastanawia nad wejściem to chyba można w miare bezpiecznie wchodzić.
Jest nowa promocja w programie.
Cytat:Hello,
Since our membership discount promo has ended is time to continue our Christmas promos with our deposit bonus.
So from today until the 25th of December 2016 you get
10% bonus to your purchase balance for deposits higher than $100 and
20% bonus to your purchase balance for deposits higher than $1000.
Enjoy and have a nice time during the holidays!
Best regards,
Scarlet-clicks and Gptplanet Admin
Darmowe 10% do depozytu.
Minimum na start i tak potrzeba 130$ (upgrade + reffy), więc przy takiej kwocie to byłoby darmowe 13$.