Sprawdź:
(13-08-2016 16:15)bitcoinmaster napisał(a): Podejrzane się wydaje działanie tej strony, zbyt szybkie dobieranie tych graczy, pograłem za te 200 punktów i zdarzyło mi się, że kliknąłem w praktycznie w 0.5 sekundy poprawne słowo po czym przegrałem. Dla testu raz przeczekałem kilka minut i kliknąłem byle co (na najmniejszej ilości punktów) i co? Wygrałem. Nie zachęca serwis do wpłaty jakiejkolwiek kasy niestety - zbyt niejasne działanie. Ciekawi mnie również skąd te 10% dla partnera jeżeli gracze grają ponoc między sobą, więc cała kasa albo zostaje u jednego gracza albo u drugiego. Przy wpłacie ani przy wypłacie serwis nie pobiera żadnej prowizji z tego co widzę więc na czym zarobek serwisu?
bitcoinmaster
Zbyt szybkie dorabianie się graczy ? Czy to wada ? Dla mnie jest to bardzo duży + że dużo użytkowników w 3 minuty zarobiło ponad 500 pkt z bonusu

Kilka osób z forum wpłaciło już różne kwoty i wypłaciło je podwojone nikt nie musi wiedzieć, z czego zarabiamy, a jeżeli każdy by to wiedział takich serwisów powstałoby setki (tak samo jest z serwisami sub/premium sms/jackpot csgo/ruletka csgo itp.) tutaj nikt nie wie jak zarabiamy, ponieważ jest to nasz unikalny sposób na zarobek dlatego nie prędko powstanie 2 taki serwis
Przypominam także że jest to głównie temat związany z Programem Partnerskim

, Ale bardzo cieszy nas to, że userzy z forum też coś wpłacają i to podwajają
(13-08-2016 16:49)Ripos napisał(a): Również jestem ciekawy na czym zarabiają ale na pierwszej stronie nie uzyskałem odpowiedzi(1 strona tematu)
I tak cieszę się, że dostałem 5 złotych za poświęcenie 3 minut 
Ripos
Aktualnie serwis nie zarabia dużo, ale wystarczająco, aby pokryć wypłaty użytkowników. Nie chcemy, aby metoda naszego zarobku była publiczna najważniejsze jest to ze serwis wypłaca
Zapraszam wszystkich do promocji