Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Xmine podoba mi się coraz bardziej. Nie tylko że wypłaca codziennie w sekundę, ale też że się rozwija. Dzisiaj zauważyłem że do kopania doszły również Namecoin oraz DASH
Szczerze to na początku myślałem że to najzwyklejszy scam będzie by admin sobie portfel wypchał ale po wprowadzeniu kilku walut może coś dłużej podziała.
Z pewnością ostatnie zmiany z wprowadzeniem nowych walut, to duży plus. A poza tym poranny spacer z pieskami zrobiony. Pieski już w budzie, tzn w portfelu, i teraz zabieram się za ETH. Ja polecam. Tylko do losowań nie mam ostatnio szczęścia. Wam coś lepiej idzie ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-08-2016 11:36 przez znikad.)
Następna wypłata w ETH w portfelu po paru sekundach. Kolejny raz na portfel w CoinBase. Zacząłem z niego korzystać od momentu kiedy wykorzystałem promocje na darmowe 10$. Dostaje się je w momencie kupna BTC za 100$. 110$ można od razu przelać na inny portfel bądź wypłacić w Bankomacie. Jak ktoś nie ma to zapraszam, i polecam bo działa. https://www.coinbase.com/join/57876db82098073c9700010d