Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Szkolenie AdSense » sekrety adsense poradnik

Autor Wiadomość
RE: Szkolenie AdSense
Sprawdź:
Ale możesz niepełną dniówkę wkleić?
Na stronie są już widoczne wyniki jednego z ostatnich okresów. Nie będę wklejał nowych wyników, za każdym razem gdy ktoś o to poprosi. To się najzwyczajniej w świecie, mija z celem.

Dla osób, które boją się zaryzykować i zapłacić 39 zł za poradnik (który może dać im dużo, dużo więcej) jest gwarancja zwrotu pieniędzy, jeśli po zakupie ktoś stwierdzi, że to nie dla niego, lub się "do tego jednak nie nadaje", otrzymuje pełny zwrot.

Różne tłumaczenia słyszałem przy różnych projektach. Niektórzy przy produktach w cenie 2-3 tysiące tłumaczą nawet, że oddadzą 10 tysięcy czy więcej, jak im teraz dasz produkt za 2-3 tysiące i na nim zarobią.

Odpowiedź na to wszystko jest jedna: jeśli chcesz coś osiągnąć, skorzystaj z porad osób które w Twoim temacie wiedzą więcej, lub znacznie więcej od Ciebie. Jeśli chcesz zarabiać, musisz się rozwijać / poszerzać swoją wiedzę w danym temacie.

Nie mówię o tym, żebyś kupił mój produkt, ale jeśli potrzebujesz jakiejś wiedzy o której nigdy nie słyszałeś, przeczytaj dowolną książkę na ten temat a zrozumiesz, jak wielu rzeczy na dany temat nie wiesz.
A z tym poradnikiem to nie będzie jak tutaj:
http://zarabiam.com/pirate.swf/trybulski...ent-184719
Cóż. Każdy za swe błędy prędzej czy później odpowiada. Ja odpowiedziałem, więc nie ma wg. mnie potrzeby, aby ciągle mi wypominać moje błędy.
Ktos kupił ? Jakaś opinia
Napisałem do zwycięzcy konkursu o jakąś opinie, zobaczymy.
Uwaga! Wprowadziłem do metod płatności rewolucyjną "płatność odroczoną FerBuy". Oznacza to, że produkt otrzymujesz jeszcze zanim za niego zapłacisz. Na opłacenie zamówienia i przetestowanie produktu jest aż 14 dni.*

* metoda płatności ważna dla 10 pierwszych osób, lub jeżeli się sprawdzi: na zawsze
Taaaa.. podaj numer PESEL w celu weryfikacji danych... a później spłacaj nie swoje kredyty...
To nie jest moja usługa a należąca do profesjonalnej firmy:
https://www.ferbuy.pl/

PESEL nie jest dla mnie, a dla tej firmy. Ja z nią nie mam nic wspólnego, poza tym, że udostępniam możliwość zapłaty odroczonej, dzięki integracji mojej strony z systemem płatności transferuj.pl (obecnie tpay.com), gdzie można włączyć taką właśnie płatność odroczoną ferbuy Smile
Ja rozumiem.. ale po co komu mój PESEL? Ma moje imię, nazwisko, adres, kod miejscowość.. i do tego PESEL... i np. bez problemu bierze pożyczki w nieuczciwych parabankach, dla których wsio radno kto zaciąga, byle byłoby z kogo ściągać...

Lepiej daj do ściągnięcia z jeden rozdział i spis treści i to będzie o wiele lepszą zachętą do zakupu...
Wątek zamknięty