Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
A to akurat wiadomo, metodę trzeba skalować.
Na dniach planuję wrócić do promocji na YouTube, więc spróbuję ustawić VPSa, zobaczę ile czasu mi to zajmie i dopiero będę w stanie stwierdzić, czy różnica cen (porównując do QQTube) jest warta poświęconego czasu
Ekstra!
A co do tego freedom.tm - czy mozna miec mieszane reklamy - t.j. adsense +freedom.tm czy wtedy na naszych filmach wyswietlaja sie tylko reklamy tej sieci freedom?
Pasowałoby wybić clash royale gems hack do top10 chociaż . Anka wczoraj nie miałem neta coś robili. Dziś zarejestruje się wszędzie od ciebie i pomożesz mi ogarnąć te vpsy
(16-05-2016 23:02)AnnaKa napisał(a): @[war43] Jeśli o to chodzi to sposób dobry ale nie na jednym VPS'ie. Najlepiej mieć kilka VPS oraz kilka filmów aby rozłożyć nabijanie wyświetleń. Ale to już mogę pomóc jako mentor.
fusek Reklamy są od freedom, oni wyświetlają reklamy AdSensowe tyle że Oni nam płacą a nie Google. I mamy mniejszy % zarobków ale też dużo niższy próg wypłaty bo próg wynosi 0.01$ na PayPal.
Waldes93 VPSy są opisane bodajże na pierwszej stronie przez kogoś Tyle, że program którym bym polecał to zrobić to PuTTy.
AnnaKa w tym freedom.tm konto zeby bylo zaakceptowane musi miec wylaczone zarabianie na adsense? Czy nei moze nigdy wczesniej zarabiac na adsense?
a gdyby tak kredyty z websindyc dac na filmy yt zarabiajac na adsense - bedzie banik?
fusek Jak już pisałem jeśli nie ma się ruchu REALNEGO w dużej większości nie radzę tak robić bo na 100% będzie ban. Freedom nie wymaga tego aby wcześniej zarabiać na AdSense jednak konto jakiś czas jest zatwierdzane.