Dzis dostałem informacje odnośnie wspomnianej wczoraj pracy - zaczynam od 21.06. Powiedzmy że jest to w pewnym sensie praca na akord ponieważ moje zarobki bedą zalezec od tego ile w danym dniu przepracuje oraz od prowizji ze sprzedaży produktu ( nie domokrążca

2 )
Telemarketer. Nie jest to szczyt moich marzen, tak samo jak praca na etacie sama w sobie ALE! Chce się po prostu w tym sprawdzic, techniki wywierania wplywu w celu osiagniecia korzysci nie są mi obce, manipulacja klientem? Czemu nie

2 ?
Tak jak juz wspomniałem powyzej, opierał się bede na:
-"Stabilne" revshare'y takie jak: MXRevShare, FutureAdPro + trzeci, zastanowie się jaki
(depozyty do programów rowniez bedą w tej kolejnosci w jakiej zostały wyzej wymienione, chyba ze cos sie zmieni

)
-Typowe Hyipy, tutaj polece chyba na ilosc. Inwestował bede tylko to co zarobie w necie. Z subów.
-Wspomniane suby. Mam 2 nisze które nie sądze by sie wypaliły. Jedna oparta wyłącznie na FB (tak da sie tam zarobic tylko trzeba myslec) oraz druga własna strona.
-Forex - tutaj cały czas jestem jeszcze w lesie, moje sukcesy traktuje jako fart w hazardzie, choc nie powiem, skutecznosc jest duza. Powoli zaczynam pojmowac idee forexa i wykorzystanie obecnie jednej, najprostszej wg mnie strategii, mianowicie PriceAction.
Poniżej wyniki z konta demo z dzis. Zalozylem jeszcze konto w XM, czekam na przyznanie bonusu. Moze tym razem uda mi się go "przemnozyc"

W przyszlosci moj pierwszy depozyt wyląduje na koncie maklerskim banku ING. Chce handlowac bezposrednio z rynkiem. Nie z brokerem co w wiekszosci przypadków ma miejsce na platformach handlowych.
Jutro kolejna paczka w MX wyłącznie z wyklikanych reklam oraz z paczek które rowniez pochodzą z reklam.
PS. Skonczylem przygotowywac dzis zaplecze pod nisze sub-sms na FB. Jutro zaczynam promocje oraz przygotowywanie strony pod pasywne zarabianie na subach.