Sprawdź:
(20-04-2016 22:30)vasaki napisał(a): Tak powaznie to tak jak Ci mowilem, dobra robota 
Dzięki. Tak jak pisałem w pierwszym poście: nie są to top domeny do wykorzystania komercyjnego, rejestrując je z myślą o ich dalszej odsprzedaży nie jest dobrym pomysłem (aczkolwiek gorsze "ninje" sprzedawałem za rozsądne pieniądze, wszystko zależy od potrzeb i możliwości finansowych nabywcy). Nie mniej jednak, jeśli ktoś startuje z nowym projektem, nie mając pieniędzy na zakup domeny "wyższych lotów" na rynku wtórnym to prezentowane w tym wątku będą rozsądnym rozwiązaniem.
PS. Sprawdzałem stan dostępności domen prezentowanych wyżej, parę ma już nowych abonentów

A i jeszcze wtrącę, takie motto: Mamy takie czasy, że
"biznes zaczyna się od domeny" - im jest bardziej chwytliwa, łatwa w zapamiętaniu i zapisie, nie zawiera znaków "-", krótka, zawiera w swojej nazwie słowo bądź frazę kluczową tym lepiej. Istnieje większa szansa, że odniesie sukces w internecie, a przecież każdemu właścicielowi strony internetowej o to chodzi.

Poza tym domena to dobra inwestycja. Internet rozwija się szybko, dobrych domen ubywa z każdym dniem, a tym samym dobre nazwy zyskują na wartości.
Gdyby ktoś chciał poradzić się w sprawie wyboru domeny pod nowy serwis zapraszam na PW. Mam spore doświadczenie w branży domen.