Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(14-04-2016 16:12)Karimes napisał(a): Na golda nie mam tyle wolnego miejsca, ale za jakiś czas powinienem mieć trochę wolnej gotówki więc standard albo silver zakupię.
Wszystko fajnie wygląda, wszedłbym nawet z kwotą np. 10k, ale przeraża mnie myśl, że codziennie bym myślał czy pieniądze i strona dalej są na swoim miejscu.. Czyli miesięcznie jest około 20 % zysku?
(23-04-2016 16:08)Majer napisał(a): Kiedy ten Delstone wystartował?
Wszystko fajnie wygląda, wszedłbym nawet z kwotą np. 10k, ale przeraża mnie myśl, że codziennie bym myślał czy pieniądze i strona dalej są na swoim miejscu.. Czyli miesięcznie jest około 20 % zysku?
Nie jestem w Delstonie ale jakbym miał takie myślenie to bym nie wychodził na ulice, bo może jakiś debil wyjechać z zakrętu i mnie rozjechać
Nie jesteś pewny to nie wchodź nikt Ci nie da gwarancji czy jakiś biznes pociągnie miesiąc, pol roku czy 5 lat