Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Dziennik Niebanalnej, czyli historia pisana szminką » "Nic tak nie sprzyja mądrej i rzeczowej dyskusji, jak atmosfera pieniądza."

Autor Wiadomość
RE: Dziennik Niebanalnej, czyli historia pisana szminką
Sprawdź:
Powodzenia Smile

xcube2, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2016.
Dzień 2.

Kolejny obficie pracujący dzień pracy :D
Założyłam konto na FireSub.
Jeszcze nic nie zarobiłam, ale jestem dobrej myśli. Coraz więcej pomysłów mi wpada do głowy :)
Oby zadziałało :)

Czarno-białych snów moi Drodzy :)

Swoją drogą, widzę że hejterów tu nie brakuje..
Widziałam najpierw 5 gwiazdek pod swoim dziennikiem, które w moment zmieniły się w 3.

Buziaki :*
Zwracasz uwagę na te gwiazdki? Big Grin BK
(21-03-2016 00:47)Krechaman napisał(a):  Zwracasz uwagę na te gwiazdki? :D BK

Przypadkowo zwróciłam uwagę :P
"Dodatkowo fajnie będzie pokazać mojemu facetowi, że kobieta też umie "robić hajs", a nie tylko go wydawać Wink"

Fajnie napisane Smile

Powodzenia!
Życze Ci powodzenia Big Grin i dodam 5 gwiazdek moze sie podniesie to troche w gore Tongue
(21-03-2016 15:56)tomek019 napisał(a):  Życze Ci powodzenia :D i dodam 5 gwiazdek moze sie podniesie to troche w gore :P

Haha, dzięki!
Szkoda, że gwiazdkami nie można podnieść w górę zarobków :D
Powodzonka Smile
(17-03-2016 22:48)Lanserek napisał(a):  Powodzenia!

Ja też dopiero zaczynam z subami, ale założyłem kilkadziesiąt kont i nic się stało. Jeśli będziesz czyścić cookies i tworzyć konta w trybie incognito to nie masz raczej o co się martwić.

Co do pierwszych kroków polecam mysc'a jego materiały bardzo mi pomogły.
http://zarabiam.com/Temat-NOWOSC-MENTORI...ysc-121991

Zeby facebook mial jeszcze mniejsze szanse na "wykrycie" Cię mozesz zakladac konta w trybie inkognito kazde w innej przegladarce i oczywiscie czyscic cookie. Zalozylem tak ponad 40 kont ale polecialy szybko bo nie mialem nerwow zeby na jednym koncie robic spam tak po 5 postow dziennie.....

(19-03-2016 02:43)niebanalna napisał(a):  
(19-03-2016 02:17)themi8 napisał(a):  
(19-03-2016 02:07)niebanalna napisał(a):  Mam pytanie..
Co sądzicie o wypełnianiu ankiet? Jakie strony ewentualnie polecacie?
Czasochlonne

Sent from my D2303 using Tapatalk

Że czasochłonne, to wiadomo.
Ostatnie kilka godzin spędziłam na czytaniu blogów o wypełnianiu ankiet...
Widziałam z 30 różnych serwisów zrecenzowanych przez kilkadziesiąt osób i z tego co zauważyłam zdania są podzielone.
Jedni cieszą się z zarobków, polecają kilka różnych stron do wypełniania ankiet, inni natomiast je odradzają.

Przechodząc do konkretów...
Serwisy:
MYIYO,
QASSA,
Toluna,
GFK,
Cenne Opinie,
ePanel.

Czy jesteście w stanie powiedzieć mi z własnego doświadczenia opinie na ich temat?
Przeglądając blogi, strony, fora etc. już sama nie wiem co jest prawdą i przede wszystkim - czy warto?

Poprawcie mnie, jeśli się mylę...
Serwis MOBROG, przeczytałam o nim najwięcej negatywnych opinii, m.in że są niewypłacalni, że maksymalny zarobek, to 20zł za ankiety i więcej nic...

Tak jesli chodzi o ankiety i buxy to albo kliszasz codziennie wszystkie jakie sa tylko wyplacalne albo Ci sie nie oplaca. Na buxach i ankietach sie przede wszystkim zarabia na tym ze polecasz ten program komus i dostajesz od nich profit. Dlatego jest pelno stron polecajacych buxy i ankiety bo zalzy im zebys sie Ty zarejestrowala z tego reflinku
Przepraszam Cie ze tak haotycznie napisalem no ale jestem juz zmeczony Tongue ;D
Dzień 3 i 4.

Ciągle 'pracuję'.
Po 8 godzinach swojego etatu wracam do domu, odpalam lapka i kombinuję :)

Zaraz założę 3 konto, tym razem będzie to LeadMore.
Glosy: maszhajs (+1)
Odpowiedz