Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Likeplus , Jak zarabiać nawet kilkaset zł miesięcznie !
Błąd!
Nie można pobrać wszystkich wymaganych danych z Facebooka. Sprawdź czy do konta przypisany jest poprawny adres email.
Jeżeli przy łączeniu profilu Facebook z naszym serwisem odznaczyłeś pobieranie adresu e-mail przez naszą aplikację to wykonaj następujące kroki:
- wykasuj naszą aplikację ze swojego profilu Facebook
- wykonaj kolejną próbę połączenia swojego profilu Facebook z naszym serwisem
Pojawia mi się taki komunikat gdy chcę zmienić aktywny profil. Konto jest aktywne i ma jakiś czas. Mail podany jest prawidłowy. Wykasowałem aplikację likeplus ze swojego fejsa i ponownie ją zatwierdzałem, ale nic nie pomogło i dalej pojawia się taki komunikat. Wie ktoś o co biega?
RE: Likeplus , Jak zarabiać nawet kilkaset zł miesięcznie !
(18-03-2016 19:51)tegertom napisał(a): Błąd!
Nie można pobrać wszystkich wymaganych danych z Facebooka. Sprawdź czy do konta przypisany jest poprawny adres email.
Jeżeli przy łączeniu profilu Facebook z naszym serwisem odznaczyłeś pobieranie adresu e-mail przez naszą aplikację to wykonaj następujące kroki:
- wykasuj naszą aplikację ze swojego profilu Facebook
- wykonaj kolejną próbę połączenia swojego profilu Facebook z naszym serwisem
Pojawia mi się taki komunikat gdy chcę zmienić aktywny profil. Konto jest aktywne i ma jakiś czas. Mail podany jest prawidłowy. Wykasowałem aplikację likeplus ze swojego fejsa i ponownie ją zatwierdzałem, ale nic nie pomogło i dalej pojawia się taki komunikat. Wie ktoś o co biega?
Ja tak miałem to wszedłem w ustawienia konta na FB i się okazało, że nie podałem kodu z maila.