Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Xrumer - maszynka do pozycjonowania

Autor Wiadomość
RE: Xrumer - maszynka do pozycjonowania
Sprawdź:
Nie chce tu powielać opini ale jak ktos ma zamiar stworzyc coś w sieci witryne która będzie sie liczyła z daleka od takich zabawek .
Co najwyżej do pozycjonowania zaplecza ale tez z umiarem
Dzisiejsze algorytmy google nie rzucają banami na lewo i prawo tylko znajdziesz swoja stronę na 13-16 podstronie google na większość fraz a szczególnie ta która jest główna dotyczącą twojej domeny .
ostatnio robiłem testy i strony z 3-5k linków ma gorsze pozycje niz strony z 100 , 200 linków ale konkretnych a wiec nie wiem czy jest sens inwestować w takie zabawki .
Chyba ze tworzymy masowo strony zapleczowe itd.
Jeśli jesteś nastawiony na szybki zarobek to czemu nie? Po paru MSC filtr, więc tworzysz nowa stronę i dalej jedziesz. To zawsze się opłaca.

jestokejtu, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2018.
polecam xrumer korzystam i sprawdza się świetnie Smile
xRumer się sprawdza tylko do linkowania backlinków aby miały większą moc, linkowanie xrumerem właściwej strony to strzał w stope.
Wszytko zależy od bazy modów. Można bez problemów linkować "właściwą" stronę.
Gdyby ktoś chciał kupić XRumer to mam 10 kodów zniżkowych na zakup XRumer + XEvil 4.0. Rabat -50% (XRumer RU).
Jeśli ktoś jest zdecydowany, poproszę o wiadomość na maila: [email protected]

SmartIndexer.net- skuteczny indexer linków w Google & Skuteczne pozycjonowanie stron - Agencja SEOMOOD
Odpowiedz