Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: CryptoPrime 0.14% - 0.20% co godzinę (3.36% do 4.8% dziennie!) - Cryptoprime.io
Sprawdź:
Ponad 100 BTC inwestycji, prawie 2 tys. użytkowników - według mnie program jednak się przebił
Trzymam cały czas depozyt do momentu zwiększenia się wypłat bez wzrostu liczby userów. Jestem tutaj już 6 dni i 6 godzin, przez ten czas naliczenia są punktualne, wypłaty idą instant (przed chwilą zlecałem testowo).
Udało mi się trafić z wyborem programu, mam nadzieję, że trafię też z momentem wyjścia
RE: CryptoPrime 0.14% - 0.20% co godzinę (3.36% do 4.8% dziennie!) - Cryptoprime.io
Pierwotnie planowałem zostać tu tydzień i uciekać jak najdalej... No ale chciwość cechą ludzką...
Depozyt wypłacisz wchodząc w "investments" z lewego menu, potem klikasz "release", kilka razy potwierdzasz i masz już swój depozyt w "account balance". Dalej już standardowa procedura wypłaty.
Jednakże ja przed chwilą zlecałem i wisi "pending". Niestety nie zdążyłem wycofać depozytu i już raczej to się nie uda. Dziękuję wszystkim zarejestrowanym z mojego polecenia oraz udzielającym się w temacie. Do następnego