Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
ja zauważyłem że naliuczeń czasami nie pokazuje lecz potem jak sie serwer odświeży to daje tyle ille powinien dać wiec myśle że to coś serwerem boi nie wyrabia
Mi naliczenia już rosną więc jest git Napisz do supoortu
Jutro pierwsza wyplate 2$ na test robie ;P a potem reinwestuje raz całą sumke jaką mam to będę miał jakoś 200-220% z wlozonego w 20-22 dni
(19-01-2016 15:45)Hopekk94 napisał(a): Mi naliczenia już rosną więc jest git Napisz do supoortu
Jutro pierwsza wyplate 2$ na test robie ;P a potem reinwestuje raz całą sumke jaką mam to będę miał jakoś 200-220% z wlozonego w 20-22 dni
to daj znać jak z wypłatą ci pojdzie bo ja narazie ciągle reinwestycja
a jak tam kto ile paczek posiada ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-01-2016 16:32 przez p4r3k.)
(19-01-2016 15:45)Hopekk94 napisał(a): Mi naliczenia już rosną więc jest git Napisz do supoortu
to daj znać jak z wypłatą ci pojdzie bo ja narazie ciągle reinwestycja
a jak tam kto ile paczek posiada ?
nie wiem jak was ale denerwuje mnie czasem to opuźnienie nawet przy doładowaniu konta lub bezpośrednio kupowanie AP
zdecydowanie muszą nad tym popracować
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-01-2016 18:13 przez p4r3k.)
(19-01-2016 20:45)Hopekk94 napisał(a): ja mam 3 paczki Opoznien nie mam 3 minuty przy doladowaniu , 5 sekund przy AP
Ale najgorsze opuznienie w przypadku naliczen to jest tragedia kilka stron widzialem z takim problem i wyniklo ze to admin dawal naliczenia co okazalo sie scamem puzniej byle by nie bylo w tym przypadku bo to dziwne ze raz normalnie naliczenia potem po kilku godzinach ....