Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Leadmore - Kolejna rewolucja ! Odbierz nagrody na które zasługujesz.
Sprawdź:
(19-01-2016 00:04)DC1 napisał(a): Chyba macie jakiś bug, bo mimo zaliczenia 100 pkt za screen zarobków, w kolumnie "Przyznane" wciąż miałem "NIE". Dopiero gdy drugi raz wrzuciłem ten sam link, przeskoczyło na "TAK".
Dodanie 2 linku w niczym nie pomogło, a link został usunięty, po prostu się nie odświeżyło Już nie powinno być takiego problemu.
Dzięki za informacje.
Zauważył ktoś błędnie naliczające LeadCoiny?
Dwa razy zauważyłam sytuacje gdzie było ich więcej a następnego dnia rano liczba się zmniejszyła. Postaram się następnym razem zrobić screeny z zaistniałą sytuacją. Wydaje mi się też, że naliczone było za dużo a później jakaś korygująca czynność ustawia prawidłowy ich stan. Ale i tak można nazwać to błędem.
(24-01-2016 10:26)rozekrr napisał(a): Dlaczego od wczoraj wchodząc w zakładkę "Sklep" nic się nie wyświetla (biała strona)? Wcześniej po wejściu tej nowości wszystko działało
Dwa razy zauważyłam sytuacje gdzie było ich więcej a następnego dnia rano liczba się zmniejszyła. Postaram się następnym razem zrobić screeny z zaistniałą sytuacją. Wydaje mi się też, że naliczone było za dużo a później jakaś korygująca czynność ustawia prawidłowy ich stan. Ale i tak można nazwać to błędem.
U mnie to samo wieczorem wchodzę na telefonie mam np: 680 LC a next day o ok. 30-40 LC mniej to jakiś błąd albo nota korygująca tak jak mówisz
(24-01-2016 10:26)rozekrr napisał(a): Dlaczego od wczoraj wchodząc w zakładkę "Sklep" nic się nie wyświetla (biała strona)? Wcześniej po wejściu tej nowości wszystko działało
U mnie od 2 dni dokładnie to samo. Nic się nie wyświetla tylko biała strona.