Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
TrafficMonsoon - dziennik moich poczynań

Autor Wiadomość
RE: TrafficMonsoon - dziennik moich poczynań
Sprawdź:
kafu do kiedy reinwest przewidujesz?
(26-01-2016 09:14)kondziu1022 napisał(a):  kafu do kiedy reinwest przewidujesz?

Witaj, jak na razie planuję reinwestować wszystko aż uzbieram jakąś satysfakcjonującą liczbę AdPacków - może 300, może 500, czas pokaże Smile

Dawno nie pisałem nic, cel na styczeń zrealizowany 94/80, jak wcześniej wspomniałem wszystko reinwestuje.

[Obrazek: image.jpg]

W czasie mojej nieobecności pozycjonowałem stronę o TM oraz dodawałem wpisy na innych forach/stronach z czego oczywiście wpadło kilku poleconych.

Pozdrawiam i życzę wytrwałości i determinacji w swoich postanowieniach Smile
Witam, na dniach długo wyczekiwane wprowadzenie niezależnego procesora płatniczego TM.

U mnie aktualnie stan AdPacków powiększa się sukcesywnie. Obecnie posiadam 118 aktywnych paczek. Trochę wygasło, trochę dokupiłem z zysków, a resztę z prowizji z poleconych. Mimo ostatnich prac nad zmianą procesora płatniczego z mojego refa zarejestrowało się prawie 5 poleconych Smile jestem z nimi w stałym kontakcie tak jak z całą moją (jak na razie małą) grupą.

Pozdrawiam i do następnego razu!
118 paczek, bardzo ładnie, powodzenia Big Grin
Odpowiedz