Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
[AKTUALIZACJA] Easy OŁ2 Creator by Polsky » Twórz szybko konta email

Autor Wiadomość
RE: [TYLKO NA ZARABIAM.COM] Easy OŁ2 Creator by bots4.me
Sprawdź:
Co do kreatora fb. Ogarnąć jakoś generator haseł Plus enaile np z 10minutemail. I w jakiś sposób ogarnąć weryfikację e-mailem. Do tego zrobić np pop up aby wyskoczylo do wpisania numeru ( i wybrania np kierunkowego ) . do tego funkcja z autofilla czyli losowe dane . imiona i nazwiska żeby mieszal np imię 1 a nazwisko 2 . takie coś to było boskie Jerk2

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
(21-11-2015 18:42)asiorek napisał(a):  Co do kreatora fb. Ogarnąć jakoś generator haseł Plus enaile np z 10minutemail. I w jakiś sposób ogarnąć weryfikację e-mailem. Do tego zrobić np pop up aby wyskoczylo do wpisania numeru ( i wybrania np kierunkowego ) . do tego funkcja z autofilla czyli losowe dane . imiona i nazwiska żeby mieszal np imię 1 a nazwisko 2 . takie coś to było boskie Jerk2

Fb przyjmuje maile z 10minutemail? Coś myślę że tak średnio Sad
Foxja.com to domena 10minutemail jak dobrze pamietam

Czy tylko mi facebook zaczął blokować adresy e-mail z o2?

Venoom, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2015.
Zawsze możecie skorzystać z polskiego 10 minutowego e-maila: koszmail.pl
Ludzie robią skracacze na 10 domen to i tak samo można zrobić dedykowany dla bota serwis takich losowych maili Big Grin Nie ma czegoś takiego jak nie da się, trzeba pytać czy się opłaca Wink
(21-11-2015 14:33)Polsky napisał(a):  
(21-11-2015 14:28)Mailowiec napisał(a):  Będę dziś testował.
W jakim języku napisane ? Ile czasu pochłonęło ?

C# i 3h spędziłem nad tym Smile

Jakiego języku zaczynałeś się uczyć na początku? Polecasz jakieś internetowe kursy etc. ?
Baja Heart Wszystko gra Cool

Jeszcze proxy i kombajn
Pobrałem program i moim zdaniem jest super! No to wystarczy tylko zarabiaćimpreza
Dobra robota! Chociaż szczerze, mi nie chciał się zainstalować.. ale jak inni mówią że działa, a jest za darmo to należy się repucik Smile
(21-11-2015 17:31)Miedziany napisał(a):  Fajny byłby bot na zakładanie kont na fb xd np user dodawałby imiona i nazwiska jakieś tam i xxx zdjęć profilowych oraz jakieś podstawowe dane a bot by takie konta zakładał ;3
Ciekawy pomysł. Może spróbuje jeszcze dziś coś ogarnąć. Chociaż pewnie nic z tego nie wyjdzie, 5 miesięczna przerwa robi swoje Big Grin

Wykonam boty: https://zarabiam.com/Temat-wykonam-Boty-167399
Odpowiedz