Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Hej, dzień 7 Dziś minął tydzień od kiedy zarabiam na Premium/Sub Smsach
Tydzień bardzo udany, nie chciałem dołączać do tego programu bo byłem pewny że nic nie zarobię a jednak! Dzisiaj może za wiele nie wpadło ale dobrze że nie spadło poniżej 10 zł, to dlatego że mało pracowałem ponieważ źle się dziś czuje Myślę że w weekend więcej zarobie
Od teraz dziennik będę aktualizował co 3 dni, bo nie chce nie potrzebnie tu spamować, będę zawsze dodawał opisy tych 3 dni
Statystyki:
Tutaj także screen z dzisiejszej wypłaty zarobionych 100 zł na PP!
Siema! Dzień 8 Miałem pisać co 3 dni ale nie umiem tak ;d Musze prowadzić dziennik
Dzisiaj tzn już wczoraj był dobry dzień ;3 Kilka leadów wpadło ogólnie myślę że dzisiaj tj. Sobota, uda mi się pobić może rekord dniówki
Cały czas cisnę na jednej i tej samej niszy.. Zobaczymy kiedy się wypali xD Jeszcze jutro pospamuję coś na grupach i zobaczymy czy coś idzie z nich wyciągnąć
Dzisiaj statystyki w innej formie ponieważ nie zdążyłem screena zrobić przed północą
Statystyki:
Więc zarobiłem dzisiaj 27PLN
Cel: 137/500PLN
Rekordowa Dniówka: 35PLN
Myślę że do końca roku osiągnę cel jeśli nisza się nie wypali
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-11-2015 01:27 przez Miedziany.)