Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Po pierwsze, mnie nigdzie nie przekierowuje, po drugie nie zalicza Click Wall ( nie ClixWar) bo są to małe sumki dopiero jak uzbiera się 0.00+ to dodaje do konta.
Dziwne, że ja i moje inne refy zarabiają a Ty od samego początku tylko narzekasz. Niestety, żeby cokolwiek zarobić trzeba coś robić a ja widzę, że Ty nic nie robisz tylko narzekasz. Gdybyś wyklikał same MinuteStaff to za 10 minut masz 10 centów.
(02-10-2015 10:28)dorbiel napisał(a): Po pierwsze, mnie nigdzie nie przekierowuje, po drugie nie zalicza Click Wall ( nie ClixWar) bo są to małe sumki dopiero jak uzbiera się 0.00+ to dodaje do konta.
Dziwne, że ja i moje inne refy zarabiają a Ty od samego początku tylko narzekasz. Niestety, żeby cokolwiek zarobić trzeba coś robić a ja widzę, że Ty nic nie robisz tylko narzekasz. Gdybyś wyklikał same MinuteStaff to za 10 minut masz 10 centów.
A czytasz w ogóle na co narzekam?
Robię MinuteStaff i tylko dzięki temu zarabiam te paręnaście centów.
(04-10-2015 19:06)mamrocik napisał(a): Tak dla sportu. Hajs się zgadza. Potwierdzone info , zbierane ponad 30 minut , około 70 wyklinanych stronek .
Tutaj, nawet te 70 stronek klika się bardzo szybko i nic nie trzeba przepisywać. Reklamy z MinuteStaff najczęściej są około 10 rano i około 22 wieczór, ale nie jest to reguła. Jak zdołałam policzyć około 30-32 reklamy. Dzisiaj było na razie za 9 centów.
Zarejestrowałem się z refa,ale tak jak pisałem zrobiłem to tylko by sprawdzić serwis. A i 10 centów cieszy .Tak jak pisałeś lepsze od buxów ,ale jest milion innych sposobów na zarobek dużo bardziej płatnych. Nie wiem który masz lvl, ale ja na pierwszym lvlu z MinuteStaff wyciągłem około 4 centów dziennie .
Ja mam 1 level ale dzisiaj juz mam 13 centów, dzisiaj było 2x0.02 na EX. Jak możesz napisz mi na PRIV na czym zarabiasz, jak mi podejdzie może się zarejestruję z refa.
Kolejne 2 centy na EX
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-10-2015 10:34 przez dorbiel.)