Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Inwestycja 500 zł

Autor Wiadomość
RE: Inwestycja 500 zł
Sprawdź:
To jak nie możesz udowodnić, to nie pisz głupot, bo dobrze wiesz czym grozi oczernianie...
Jak chcesz, to dam Ci kontakt do moich poleconych z TM i innych programów i zapytaj czy wciskam im ciemnotę, żeby zarobić na nich. Zawsze wiedzą o nawet najmniejszym ryzyku, podpowiadam strategię zanim wejdą. Zapraszam otwarcie na swój profil na fb, a zawsze proponuje rozmowę na skype i tel, co może wielu użytkowników tego forum potwierdzić. Nie mam nic do ukrycia i zawsze w 100% przedstawiam realnie, więc nie mając żadnych podstaw nie pisz nieprawdy na mój temat...
I bardzo się cieszę, że nie zdecydowałeś się zarejestrować z mojego polecenia, bo nie wyobrażam sobie współpracy z kimś takim

Przepraszam autora tematu, że moje 2 ostatnie komentarze nie są na temat, ale ktoś tu próbuje mi coś zarzucić, coś co nie miało miejsca...
Dobra człowieku nie nakręcaj się, koniec tematu.

I nie chce żadnego kontaktu do twoich poleconych kurna !

Napisałem co miałem napisać i tyle

Za żadne skarby nie chciałbym mieć takiego mentora
Dziękuję, dobranoc
Ja polecam hqrevshare kupujesz paczke za 5$ i w 35 dni generuje 2.5$ zysku ja zainwestowalem 95$ jak chcesz sprawdzic wejdz na moj dziennik
karolek22210 - Gdybyś miał jeszcze drugie 500zł (czyli łącznie 1000zł), to byś mógł wziąć udział w projekcie edukacji dla początkujących inwestorów opcji binarnych, gdzie dostał byś darmowe sygnały + dodatkowo nauczył się jak inwestować samodzielnie. Fajna sprawa, że tak naprawdę nie ryzykujesz nic (przy potencjalnej stracie, dostaniesz zwrot tych pieniędzy) a jeszcze dodatkowo możesz na tym zarobić Wink

[Obrazek: giphy.gif]
Glosy: manitugg (+1)
Panowie a co za różnica 170$ czy 500$ ? trzeba sie przeciez tylko nastawić na inne proporcjonalne zyski(uwzględniając inny przyrost z reinwestycji). pewnie gdybyś wtedy włożył 170 teraz miał byś 500$ .
Ale przede wszystkim było by to potencjalne 500% - takie które dostaniesz jesli TM wcześniej nie padnie ale przecież TM ma zaledwie rokSmile
Glosy: Leos2011 (+1)
Za taką kasę chyba najlepiej zainwestować w siebie - kursy, szkolenia, książki. Możesz próbować sił w forex ale najpierw kup jakąś literaturę odnośnie niego. Możesz zacząć próbować na giełdzie lub w kryptowalutach.
No za miesiąc będę miał do inwestycji prawie 2 tyś Smile

http://zarabiam.com/Temat-Karolek22210-w...kcji-93688
Ja bym zainwestował w kilka programów hyip
adbrook,mypayingads,hqrevshare
Glosy: Leos2011 (+1)
Pozwolę sobie odświeżyć temat ponieważ zebrałem 2800 zł i teraz jest moje pytanie takie w co teraz zainwestować ? Smile

http://zarabiam.com/Temat-Karolek22210-w...kcji-93688
Likexl albo 20 grudnia startuje revsharenow
Odpowiedz