Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Wygraj iphona » Konkurs uważam za otwarty.

Autor Wiadomość
RE: Wygraj iphona
Sprawdź:
No to gramy o iPhona Big Grin

Catering - Konferencje - Bankiety, Wesela - Catering.pl - Warszawa l Kraków l Poznań
Odpadam grillmistrzu :/.
Konkurs typu - "Najpierw zarobię na prowizjach, a potem kupię ajfona 16gb i dam go komuś - czyli i tak będę do przodu".
Liczyłem na coś bardziej ciekawego i wyszukanego niż targanie na uczestnikach pieniędzy.

coins per action, z daleka patrząc niczym się nie różni ten konkurs z tymi z fejsbuka Wink
warinka liczyłeś/łaś na konkurs daj reput a otrzymasz iphona ? Sam zorganizuj konkurs.

Nie jesteś zainteresowany, nie nabijaj postów na siłę bo otrzymasz odpowiednią nagrodę.

Postaram się co tydzień aktualizować listę osób biorących udział w konkursie a także liczbę punktów żeby inni uczestnicy mieli pogląd na sytuację punktową i ewentualną mobilizację do działania.

Link do fanpage poprawiony.

Lokata 7% !!
[Obrazek: log-e1430729657595.png]
Ja również odpadam, proszę mnie nie brać pod uwagę

pacman, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2015.
LISTA UCZESTNIKÓW KONKURSU I PUNKTACJA
(aktualizacja 05.08.2015 godz. 15:30)

szczygielek - 60 punktów
[$] Scoobyx -30 punktów
kariolmax - 10 punktów

Lokata 7% !!
Glosy: szczygielek (+1)
Biorę udział Smile

Lajk poleciał z konta: MichałLi Wink
Dalsze kroki w najbliższym czasie.

KrasnaleK, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2015.
Dodałem kolejna możliwośc uzyskania punktow konkursowych, aktualizacja w pierwszym poście, zaktualizowane punkty uczestników.

4. Promocja super duet toyota bank 140 zł gwarantowane od organizatora promocji.
Szczegóły promocji super duet powrót edycja 2 SUPER DUET POWRÓT EDYCJA 2 140 ZŁ GWARANTOWANE
Za skorzystanie z promocji otrzymamy 40 punktów konkursowych. Kolejne 30 punktow za każde polecenie. 140 zł za spełnienie warunków promocji od organizatora (Agora i Toyota Bank)
Aby punkty zostały zaliczone wymagane jest uruchomienie dwoch lokat na minimalna kwotę 3000 zł i 5000 zł, w celu weryfikacji prosze o wysłanie numeru wniosku a najlepiej o wcześniejszy kontakt.

Lokata 7% !!
Biorę udział
Zadania wykonane
1polubienie fp
2
założenie konta bankowego
3 udział w programie 100 zł bez ryzyka
i 4 założenie lokaty w toyota banku
czekam na więcej zadań, na pewno powalczę o pierwsze miejsce
Łącznie do zdobycia jak dobrze liczę 90 punktów Huh
KrasnaleK cos nowego udało się zrobić ?
ShooterOs dodałem do rankingu.
Zapraszam kolejne osoby do udziału w konkursie.

Ze względu na to że promocja w Toyota bank jest zakończona (punkt 4), zapraszam do zdobywania punktów w inny sposób.

Lokata 7% !!
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: