Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Witaj! Nie bez powodu trafiłeś na największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Tutaj gromadzimy pasjonatów zdobywania pieniędzy online i dajemy możliwość poznania tajników pracy w domu. Coraz więcej osób poszukuje sposobów na zarabianie w sieci, co sprawia, że praca w domu przez internet staje się atrakcyjnym źródłem dochodu. W dzisiejszych czasach, zarabianie online to nie tylko alternatywa, ale często również znakomita opcja do tradycyjnej pracy na etacie.
Czy zastanawiasz się, jak łatwo zarobić pieniądze? Jeśli tak, to właściwe miejsce! Internet jest pełen możliwości, a my jesteśmy tutaj, aby Ci pomóc, dzieląc się wiedzą i doświadczeniami.
Rejestracja na naszym forum jest całkowicie darmowa i niesie ze sobą wiele korzyści:
Zakładaj nowe wątki i bierz udział w dyskusjach,
Odblokuj dostęp do czatu (Shoutbox),
Ogranicz liczbę wyświetlanych reklam,
Zdobywaj odznaczenia i reputację,
Zyskaj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
Przeglądaj galerię zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
Dostosuj swój prywatny profil,
Weź udział w konkursach organizowanych na forum,
Skorzystaj z doświadczenia społeczności zarabiającej online od lat,
Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych,
Wykorzystaj merytoryczną wiedzę naszych użytkowników, by zarabianie w domu stało się łatwiejsze niż kiedykolwiek,
Dowiedz się, gdzie zdobyć darmowe upominki, gadżety i próbki.
Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
I co najważniejsze, wszystko to jest zupełnie za darmo! Zarabiam.com to internetowe forum, które udzieli Ci odpowiedzi na pytanie "jak zarabiać przez internet". Teraz praca w domu staje się możliwa! Zarejestruj się już teraz, a dowiesz się wszystkiego o zarabianiu przez internet!
(11-08-2015 14:29)Kubanoz napisał(a): Woow ładnie ładnie, ja póki co 8 paczek aktywnych i powoli się kula toczy
Dzięki
Z tego co pamiętam to jak zaczynałem od 10 paczek to " najgorsze" były początki gdyż było trzeba czekać 3-4 dni by zakupić kolejną paczkę.Ale potem to już z górki !
Trochę zaniedbałem dziennik z powodu wyjazdów itp... tymczasem wracam do gry !
Adbrook
Jeden z moich poleconych zainwestował kwotę w wysokości 210 $. Prowizja z tego tytułu wynosi 21 $
Wypłaty
Obecny stan konta
Wpłacone: 200$
Wypłacone: 262,94$
Moje odczucia odnośnie Adbrooka: Program jak do tej pory działa tak jak miał działać. Wypłacony mam obecnie wkład więc mogę się "bawić" bez żadnego ryzyka.
Dużym plusem jest to, że minimalny wkład wynosi 10$ co nie stanowi praktycznie żadnych barier dla osób, które chcą zarabiać
Do dnia 1 września powinienem dojść do 140 aktywnych paczek. Tego dnia wygaśnie mi również 20 paczek zakupionych 55 dni temu. Zatem zostanie 120 aktywnych paczek.
Strategia:
Reinwestycja przez 5 dni. Przez dwa kolejne wypłacanie po 200$.
W miesiącu to da ~800$
(27-08-2015 18:56)kamilg49 napisał(a): powodzenia w zarobkach chyba tez uderze w TM
Dzięki śliczne i też życzę tego samego Odnośnie TM to mam dość spore nadzieje i jak do tej pory wszystko działa tak jak miało działać
Traffic Monsoon
+186,18$ co poszło na kolejny zakup paczek
Obecny stan konta
1 września wygasa mi 20 paczek. Zakładam,ze aktywnych pozostanie około 120-125 paczek.
I co dalej?
Chciałbym dojść do 200 aktywnych paczek. Jednakze z 120 zajełoby to trochę czasu. Mam wolne środki w wysokości 1000$. Planuje wpłacić je do Adbrooka co mi da łączną inwestycję 1500$. Poreinwestuje pieniądzę około 50 dni.
Powinno to dać: 1500*1,5 *1,5= 3 375$
Następnie pieniądze włożę do Traffic Monsoon W przeciągu 50 dni z 120 paczek zrobi się z 140 aktywnych paczek. Za te 3375 dokupi się około 60 paczek. Co nam da 200 aktywnych paczek.
Z mojego doświadczenia wynika,ze dokupienie 20 nowych paczek po 55 dniach ciągłej reinwestycji daje nam 50 nowych paczek np. Mam aktywnych 70 paczek, dokupuje 20, łacznie mam 90,po 55 dniach mam 120 aktywnych paczek. Więc jeżeli w tym przypadku to się sprawdzi to po dokupieniu 60 paczek będzie minimalnie 240 paczek. Następnie zacznę wypłacać
Zgodnie z planem wygasło 20 paczek. Aktywnych pozostało 124
Co do dalszych planów Traffic Monsoon: planuje zakupić większą ilość paczek (około 50-100) Aczkolwiek uczynię to dopiero po zwrocie z Adbrooka
Obecnie będę wypłacać tyle ile mi będzie trzeba na jakieś dodatkowe wydatki .
Jeżeli masz jakieś pytania to pisz tutaj bądź na priv.
Jeśli jesteś chętny do dołączenia do Traffic Monsoon to zapraszam WSPÓŁPRACA
Adbrook
+67,11$ co poszło na reinwestycje
Obecny wygląd konta
Obecnym celem jest ciągła reinwestycja + od czasu do czasu jakieś wypłaty.
Plan
W przeciągu najbliższych dni planuje wpłacić do 1000$ co da mi łacznie 1540$ zainestowanego kapitału.
Następnie powyższą kwotę będę reinwestował przez 50-60 dni. Zgodnie z kalkulatorem po tych dniach będzie od 5000$ do 6990$. Następnie zacznę wypłacać pieniądze.
Obecny stan konta
Niestety na Windowsie nie działa mi prnt screen, dlatego też wrzucam zdjęcia zrobione na szybko telefonem: