Wczoraj dzien był w miare udany, rekordu zadnego nie pobilem ale tendencja 30-40zł/dzien się utrzymała.
10.07
Shorte.st:
1,25$ (musze się wziac porządnie za shorte...)
Eforsa.pl:
30zł
Nie miałem za bardzo wczoraj czasu na wieksze pole manewru, zrobiłem swoj trening + 3 treningi personalne klientów, układałem diete jednej osobie, ogolnie poza domem spedziłem wieksza polowe dnia... Dzisiaj natomiast stwierdzilem ze chce lekko odpocząć od komputera i rowniez aktywnie spedziłem dzien, z automatu wpadły jakies groszaki, jeden lead na eforsie i cos tam na shorte.st
Shorte.st
1,31$
Eforsa.pl
7,5
4lead.pl
8zł
Pozatym wreszcie wdrozylem pomysl z poradnika SZYKIRYKI, troche go zmodyfikowałem, obmysliłem własna strategie, poszukałem miejsc do promowania (te podane w poradniku niestety nie spelnily oczekiwan, mysle ze jednak znalazłem lepsze i jutro zajme się promocja na wieksza skale

). Wpadł 1 lead na 4lead.pl za 8zł, prawdopodobnie bedzie to stawka na której bede "pracowac". Na dzien dzisiejszy chciałbym by na eforsie wpadało z automatu od 3-6 leadów dziennie, na shorte.st 4-6$ (duzo pracy mnie z tym czeka...

) no i na 4lead sposobem SZYKIRYKI nieco zmodyfikowanym prognozuje od 5 do 10 leadów dziennie, jesli wszystko się sprawdzi bede niezmiernie zadowolony. Jak juz wszystko ogarne tak jak to sobie ulozylem w glowie bede sie bral za inne tematy, tak jak mowilem - pomyslow mam multum ale wiedzy i czasu na ich realizacje brak. Takze musze znalesc jeszcze osobe która mi pomoze od strony technicznej. Trzymajcie kciuki
cel:
353 / 1200
edit:
na eforsie ustawiłem sobie jako dzwiek powiadomienia o leadzie "z nieba leci hajs" POPKA i własnie sie zastanawiam, co ja słysze, POPUS CZY TO TY? no wpadl lead ;dd