Niewiarygodne jest to jak ludzie chamsko zachowują się i traktują kogoś, tylko dlatego ze nie chce podać 2 szczegółów. . Koleś masz tu 80% opisu w pełni działającego systemu... Czy tak ciężko jest trochę pomyśleć i minimalnym wysiłkiem zrobić coś samemu?
Człowiek ciekawski i niespelniony w 100% dostaje nerwicy na samą myśl że się nie dowie xD
Powinieneś się cieszyć ze poznałeś dziś wgl taka bazę informacji o robieniu kasy... Ja taki młodzian sam to stworzyłem od podstaw, a wy nie potraficie dojść do najłatwiejszych rzeczy.. nawet wiecie czego szukać ale się nie chce.
Haha ha xD Zabawny jesteś kolego ;D Nigdy nie przeszło mi przez myśl nawet to aby prosić o pieniądze xD Pomimo obrotów co dzieje się w tle, chodzę do pracy i pewne dodatki... nie brakuje mi pieniędzy na inwestycje. A poza tym jesteś strasznie ograniczony umysłowo... Poczytaj jeszcze raz bo musiałem Ci powtarzać juz... Ja nie potrzebuje wkładu żeby zarabiać. .. To nazywa się dojście do czegoś... potrafisz zrobić coś z niczego? Widzisz ja potrafię ; D
Ale ja cały czas pisze o zarabianiu przez internet. Aby przelać pieniądze nie potrzeba wychodzić z domu. .. Haha na to tez jest sposob wiesz? XDJak kiedyś to zrozumiesz i wgl ogarniesz konta internetowe, to może uda ci się zsynchronizować i ustawiać stałe zlecenia zapłaty. Wiesz co się wtedy dzieje? Pieniądze same automatycznie przesyłają się z konta na konto. Zamykasz koło które nabija zyski.
Haha zdarzyło Ci się kiedykolwiek usłyszeć coś takiego?
Tak tak, klik klik reklama....
Żeby coś osiągnąć nie można stać w miejscu ale się rozwijać