Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wole na spokojniej mniejszy cel ustawić i dzielić czas jeszcze na real praca rodzina i inne obowiązki niż znów na wariata siedzieć po nocach i myśleć 2 wiadomo pieniadze , ale mam tez realna dość ciezką pracę którą muszę utrzymać
Dzień beznadziejny ! k Południa zablokowana nisza , probowałem sklejać na nowo na szybko średnio wyszło efekt bardzo mizerny, jutro do pracy więc też cieżko będzie
Co zrobiłem ?
-Spam po grupach ok 3 godz
-Konto Fb
30/324
W maju zarobiłem : 324/1300
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-05-2015 22:49 przez kukiz87.)
@[kukiz87] Podeślesz mi na PW demko swojej viralki? Wszystkie które mam działają tragicznie, a ta która wczoraj kupiłem wgl nie działa.. Chciałbym zobaczyć który viral tak dobrze działa, może wina leży po mojej stronie
Dzien taki sobie wiekszość czasu w pracy od 10-18 spam z rana plus wieczorem do teraz aż , próba reaktywacji niszy , narazie tak sobie ale mam nadzieje ze sie wchłonie i znów będzie chociaż 300 zł na dzień
chociaż 300 zł? 300zł * 20 (5 dni w czterech tygodniach w trakcie miesiąca) = 6000zł miesięcznie nie licząc weekendów, to ile ty musisz w pracy zarabiać, że 6000 zł to mało?!