Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mi wypłacili kase wa razy. Serwis jest więc ok, ale uważam, że są lepsze jak np myiyo, future talkers czy students watch. Z własnego doświadczenia wiem, że lepiej nie zapisywać się do zbyt wielu stron, ale wybór oczywiście należy do was.
Mam pytanie, jak często przychodzą tutaj te ankiety? Ile mniej więcej się zbiera na minimum?
Bo ja zrejestrowałam się 11.09 i nie miałam ani jednej ankiety, poza uzupełniającą od tamtej pory
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-10-2015 11:01 przez chawerut.)
Pewnie, że się da. Zapisujesz sięz linku, któy podałam w pierwszym poście i wypełniasz płatne ankiety. Linki do płatnych ankiet przychodzą Tobie na e-mail - z propozycją kwoty i czasu jakie mniej więcej poświecić na jej wypełnienie/ ich wypełnienie. Możesz wypełnić jak Ci czas i kwota pasuje. Możesz nie wypełniać (jak ktowa jest za niska lub wypełnić później, jak teraz nie możesz). Jak zubierasz minimum do wypłaty to wypłacasz