Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Teoretycznie nie napisał o jakie konto chodzi ale sama ilość dziennych wygranych szokuje to są właśnie te rzeczy o których mówię wszystko fajnie póki nie ma przypału z tego
@[broofie]
Faktycznie padło tam takie słowo przeoczyłem.. Czyli generalnie promowanie bez słowa że coś jest darmowe? A stwierdzenie że wygrałem doładowania i polecam konkurs w którym każdy ma szansę wygrać jest dobre?
Tak bo darmowe to darmowe a.Promocja to promocja, że coś można że jest możliwość otrzymania doładowania albo coś takiego to co innego niż darmowe a kasę nagle pobiera, malutka gra słów podobne znaczenia a jednak co innego
Gorzej jak taka mała gra słów kończy się na drodze prawnej bo to jest świadome wprowadzanie klienta w błąd, celem osiągnięcia korzyści majątkowych. Moim zdaniem LM powinno zwrócić na to uwagę i coś z tym zrobić. Mam nadzieję że dzięki temu wątkowi uda się P.Arkowi oraz ekipie LM łatwiej i szybciej zlokalizować takiego delikwenta i odpowiednio nagrodzić
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-04-2015 22:09 przez Voldir.)