Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Dziennik pracy Exodiss » Rady mile widziane :)

Autor Wiadomość
RE: Dziennik pracy Exodiss
Sprawdź:
No niestety, myślę że warto ogarnąć/kupić 2-3 Fanpage najlepiej gimbusiarskie pod promowanie własnych stron i ew. suby sms na godzinke co 2-3 dni.

No nie wiem, narazie mam mało pomysłów. Zrobię jednego bloga tematycznego, akurat muszę coś zrobić na zajęcia z informatyki więc pomyślałem że warto to wykorzystać.
Niestety nie miałem dzisiaj zbyt wiele czasu, bo myślę że mogłoby być lepiej, ale w każdym razie jak na żółtodzioba chyba nie ma aż takiej tragedii Smile

[Obrazek: Bez_tytu_u.jpg]

Do 50 zł celu dziennego trochę jeszcze brakuje, ale może coś jeszcze wpadnie, kto wie Smile

Liczę na lekkiego autopilota jutro
Czyli autopilot z wczoraj zadziałał, ba nawet świetnie zadziałał Huh
Muszę mu niestety zostawić cały dzień w szkole do 16, liczę na niego.

stan z GODZINY 4:55

[Obrazek: Bez_tytu_u.jpg]

Liczę że do wieczora sporo się zmieni ;]

Na koncie już 54 zł, ale poczekam do końca tygodnia z wypłatą Tongue
W szkole wpadł jeden lead, więc 3 leady na totalnym autopilocie.

Chciałbym dzisiaj jeszcze chociaż mieć ze 2 leady co by było te 30 zł bo do 50 zł raczej nie ma szans.

Powie mi ktoś dlaczego mój banner nie wskazuje moich zarobków oraz jak długo może iść wypłata??
Dobra, nikt nie chce nic pomóc to będę próbował radzić sobie sam Tongue

[Obrazek: ffffff.jpg]

Dzisiaj lipa, większość z wczorajszego autopilota.. Na dodatek mam zablokowane wszystkie konta na których spamowałem (9 kont ma ograniczenia czasowe). Plusem jest to że mam na 1 wypłatę Huh..
Pomału się wprawisz i będziesz miał większe dnióweczki Smile Powodzenia
baner pokaże zarobki jak wypłacisz
Dzięki za info Smile Czyli wsio jest okej.

Dzisiaj nic nie zarobie, konta pobanowane a reszta zablokowana do minimum 7 kwietnia.

Lipa.
Ostatnie dni nic nie zarobiłem, nie mam pieniędzy na kupno kont/dodań do grup. Czekam na wypłatę z LeadMore.

Powie mi ktoś czym się kierować przy kupnie Fanpage???

Głównie pod suby bądź przekierowanie pod swojego landing page

EDIT: W tamtym tygodniu AdSense zarobiłem 7 zł Big GrinD

Jako urozmaicenie mojego dziennika postanawiam rozkręcić swój zarobek na AdSense by mieć dość stały dochód, przy okazji nie będzie nudno bo mało osób bierze się za AdSense z tego co patrze po dziennikach
(30-03-2015 05:23)Exodisss napisał(a):  Ostatnie dni nic nie zarobiłem, nie mam pieniędzy na kupno kont/dodań do grup. Czekam na wypłatę z LeadMore.

Powie mi ktoś czym się kierować przy kupnie Fanpage???

Głównie pod suby bądź przekierowanie pod swojego landing page

EDIT: W tamtym tygodniu AdSense zarobiłem 7 zł Big GrinD

Jako urozmaicenie mojego dziennika postanawiam rozkręcić swój zarobek na AdSense by mieć dość stały dochód, przy okazji nie będzie nudno bo mało osób bierze się za AdSense z tego co patrze po dziennikach

Jakością i zaangażowaniem fanów.

Na czym dokładnie na adsense zarabiasz?
Odpowiedz