Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
W sprawie poradnika napisało do mnie aż....25 osób..i komu tu sprzedac 2 Zastanawiam się czy to bedzie dobry pomysł O mojej metodzie na pewno słsyzeliście lub też ją widzieliście.
Forumisko na Twoim miejscu nie robilbym szumu wokół tego za marne 900zl. Ktoś nieodpowiedni i tak sobie z tym nie poradzi, a potem zacznie się.odsprzedaz, aż Wkoncu każdy będzie trzaskal tym na prawo i lewo. To bez sensu - znam to z autopsji.
Póki co mało kto tak działa - niech tak zostanie, bo gamoniowi nawet dobry poradnik nie pomoże, a przy okazji roz7ebie robotę Tobie i mnie.
Teraz miałem tydzień postoju bo mi sie nie chciało Chciałem jutro zacząc ale chyba się nie uda, we wtorek prawdopodobnie zacznę, może poniedziałek Bo juz brakuje mi tych sum