Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
niestety mnie tez oszukal
sprawe zamierzam zglosic na policje, jaka jest szansa ze cos zdzialaja w tym temacie?
nr konta ktory podal zarejestrowany jest w warszawie,
gdyby ktos mial jakies inne dane dotyczace jego bylbym bardzo wdzieczny
(25-02-2015 13:31)ClassAxion napisał(a): 53088393 - "adam" czy to przypadkiem nie jest ta sama osoba?
@[ClassAxion] nie rozpoznajesz numeru GG ledwo co zarejestrowanego ?
Teraz zaczynają się od 53 ... ...
Stare mu się popaliły to nabiera użytkowników na nowe.
Ten osobnik napisał również do mnie z prośbą o to samo
Tyle, że z góry przesłał przelew z podrobionym potwierdzeniem (ja nie zapłaciłam za kod który miałam kupić na allegro)
Myślę że można by załatwić tą sprawę na komendzie? Jest ktoś chętny>>
(27-02-2015 01:15)nosleep napisał(a): Ten osobnik napisał również do mnie z prośbą o to samo
Tyle, że z góry przesłał przelew z podrobionym potwierdzeniem (ja nie zapłaciłam za kod który miałam kupić na allegro)
Myślę że można by załatwić tą sprawę na komendzie? Jest ktoś chętny>>
nie wiem jak inni ale ja sprawe zglaszam na policje, a z tego co udalo mi sie dowiedziec pewna osoba juz zlozyla zawiadomienie
pytanie tylko czy policja cos zdziala w tym temacie, bo kazdy wie jakich strozow prawa mamy, potrafia tylko z radarem na poboczu stac i kierowcow lapac
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-02-2015 15:32 przez diablos30.)
(27-02-2015 19:48)asiorek napisał(a): nie wiem czy to ten sam, ale uważajcie na ten numer również ; D napisałem nie i cisza http://prntscr.com/6aks5s
Sorry ,ze zapytam ale co mial odpisac skoro napisales nie ...dzisiaj na targu zaczepil mnie rumun czy chce perfumy powiedzialem nie..i cisza uwazajcie...
(24-02-2015 17:40)Mercz napisał(a): Ode mnie również chciał kupić konto FB, tylko pierw chciał się zalogować i powiedział, że nie ukradnie, bo mam e-mail. Głupi nie jestem, mozna go zmeinic wraz z haslem, nie trzeba zadnego potwierdzenia.
Powiedzialem mu to, to uslyszalem odpowiedz w postaci przeklenstw, obrazania.
@[lukasz1950] Czy jego GG to: 136350 ?
Da się zmienić, lecz na maila przychodzi wiadomość że ktoś zmienił maila i napis że jeśli to nie Ty, kliknij tutaj i konto odzyskujemy