Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Stwórz swój własny skracacz linków ! » skracacz linków

Autor Wiadomość
RE: Stwórz swój własny skracacz linków !
Sprawdź:
(03-08-2015 13:57)DzejkobPL napisał(a):  Ostatnimi dniami moje stronki zostały przeniesione na nowy serwer i skracacz odmówił skracania linków. :/

Po kliknięciu "shorten"
[Obrazek: lfMT1Tc.png]

wyświetla się, że skrypt pracuje

[Obrazek: uhEEABj.png]

po kilku sekundach skracanie zakończone

[Obrazek: uBogPzp.png]

tylko link nie został skrócony... Stare linki działają.

Miał ktoś może taki problem? :/

A domena ta sama? Jeśli inna to pewnie w configu url jakiś jest błędy lub ścieżka do skryptu.

BTW. widzę, że w necie lata nowsza wersja nulled -
Kod:
http://www.mirrorcreator.com/files/1VLIUAGV/
- nie testowałem jednak jeszcze, widzę RUS w nazwie, ale podobno to angielska wersja.
Najprostsze metody są najlepsze, katalog + odpowiedni index i nawet fb nie przeskanuje co kryje się po przekierowaniu.
Nie ma ktoś spolszczenia do tego? Głównie mi zależy na spolszczeniu elementów widocznych dla niezalogowanych.
A jak domenę mam zablokowaną na fb to nie będzie działać i tak z tym skracaczem?
Jak masz domenę zablokowaną to na fb nie będzie działało.
Robiłem wszystko zgodnie z instrukcjami, ale mimo wszystko nie skraca mi nic ( widać tylko przez chwilkę 3 kreseczki jakby się coś ładowało). Gdy wchodzę w login to wyskakuje " Przepraszamy, błąd serwera. Prawdopodobnie w pliku .htaccess użyto błędnej opcji." Bazę MySQL też stworzyłem i połączyłem więc nie wiem co jest nie tak ;/
Na chwilę obecną robiłem to na cba dla testu jeśli to ma jakiekolwiek znaczenie.
Z góry dzięki za pomoc.
Cytat:" Przepraszamy, błąd serwera. Prawdopodobnie w pliku .htaccess użyto błędnej opcji."

No to przecież ci pisze gdzie leży błąd więc w czym problem.
(07-08-2015 22:52)Prizmo* napisał(a):  
Cytat:" Przepraszamy, błąd serwera. Prawdopodobnie w pliku .htaccess użyto błędnej opcji."

No to przecież ci pisze gdzie leży błąd więc w czym problem.

W jakim sensie? W tym pliku jest takie coś :

Ja w pliku nic nie zmieniałem, chyba, że tu chodzi o coś innego.
Z góry dzięki za pomoc.
Na CDA u mnie też nie działało. Nie szukałem rozwiązania bo hosting + domene można kupić za ok 5zł, jak nie mniej.
Glosy: zozols1 (+1)
Takiej odpowiedzi oczekiwałem. Dzięki, reput poleciał.
Wątek zamknięty