Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Guardalo.org Zarabiaj na wyświetleniach filmiku
Jak dodać filmik z yt,wchodzimy szukamy interesującego nas filmiku na yt kopiujemy jego adres przechodzimy na guardalo.org wchodzimy w zakładke Carica Video wklejamy nasz adres filmiku z yt zjeżdżamy na dół klikamy avanti wypełniamy opis filmiku musi być po włosku, akceptujemy regulamin,kategorie,klikamy Salva e continua i czekamy na akceptacje filmiku
RE: Guardalo.org Zarabiaj na wyświetleniach filmiku
chyba musicie wypełnić dane do wypłaty trzeba wejść w profil potem w zakładke Pagamenti i wypełnić dane ja tak zrobiłem jak odrazu się zarejestrowałem i może dlatego niezlicza wam kasy
Odp: Guardalo.org Zarabiaj na wyświetleniach filmiku
viper ile masz już wyswietlen? Bo na początku 2 wyswietlenia mi zaliczylo w parę sekund potem ani jednego aż do dziś. A filmik dałem na aktywnym fp i jego tematyce i napisalem że trzeba czerwony przycisk wcisnąć więc to niemożliwe jest.