Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Tony ruchu z USA i Canady- jakie PTP?

Autor Wiadomość
RE: Tony ruchu z USA i Canady- jakie PTP?
Sprawdź:
Kolega chce poznać jakiś dobry serwis PTP a z tego co czytam oferujecie mu w większości jak nie subskrypcje, to PPI albo PPS. Jerk2

Ze swojej strony moglbym polecic EurosPTP - jak masz ruch z USA i Kanady to będzie zaliczało; stawka elastyczna, naliczenia w postaci punktów automatycznie wymienianych na kasę 1-ego każdego miesiąca - w dodatku z ekspresową wypłatą. Smile
Glosy: patulsky1337 (+1)
W końcu po 3 stronach się udało Big Grin Dziękuje poczmail. To ten serwis tak? Dobrze trafiłem? http://www.eurosptp.com/ Fajnie, że po francusku przynajmniej rozumiem wszystko.

I nawet ładne stawki mają. Muszę bardziej się zapoznać.

Dziękować bardzo <3

@Edit

Oczywiście jak coś znacie jeszcze to z chęcią przyjmę Smile
Zawsze mozesz sobie dorobic poprzez dodanie reklam z A-Ads, placa za wyswietlanie + kliki w banner tez sporo daja Wink
Mimo ze placa w satoshi to idzie sobie "zarobic".
Mi teraz co 2dni wpada okolo 10tys satoshi, unikalnych mi zlicza okolo 900 dziennie, a wyswietlen okolo 5-6 tysiecy ;_; No ale jak Cie takie grosiki interesuja to zapraszam Smile
10tys satoshi okolo 0.03$ ;_;
wybacz, ale tylko ptp. Nie chce dodawać reklam do bloga.
najlepsze ptp z programow to simplyptp i cashnhits
Glosy: patulsky1337 (+1)
@up: już masz reputa, powiedz coś więcej, możesz dać refa, jakiś dowód wypłat i stawki i masz drugiego.
(04-01-2015 01:13)patulsky1337 napisał(a):  To żadna tajemnica. Jest to blog postawiony pod USA gdzie umieszczam real content różnych rzeczy do gier i programów ( czitów, hacków, pelnych wersji czegoś itp.) w wersji bez ankiet. Zresztą na prawdę koledzy, szukam tylko dobrego serwisu PTP Big Grin Bo mogę sobie codziennie załatwić kilka tysięcy wejść w link ( nie skracacze) ale stawka z cheapadz jest dla mnie trochę za mała a wypłaty trwają wieki.

Skoro jest to tematyka gier to proponuje g2a. Zarabiałbyś prowizje od sprzedaży gier. Brak minimum do wypłaty. Link mam w sygnaturce i chetnie pomogę Wink Możemy też pomyślec o jakiejś współpracy Smile
@up

Dziękuje za propozycje ale... hm... przeczytaj temat i wszystkie posty od początku...
Odpowiedz