Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Inwestycja w buxy

Autor Wiadomość
RE: Inwestycja w buxy
Sprawdź:
Jestem tego samego zdania w buxy to walka z wiatrakami. Wysłałem Ci coś na pw jak bedziesz zainteresowany odpisz. Pozdrawiam
w jakie buxy najlepiej inwestować?

Kamjl, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2013.
Najbardziej to się opłaca na dobry poradnik z konkretnej dziedziny, dzięki której będziesz mógł zarabiać prawdziwe pieniądze, albo wejść ze swoim wkładem finansowym do jakiejś grupy prowadzonej przez jakiegoś mentora z dobrymi opiniami. W ostateczności moim przynajmniej zdaniem nawet inwestycja w pule miningowe, czy kryptowaluty będzie lepszą inwestycją niż inwestycja w buxy. Bawiłem się chwilę na buxach jak zaczynałem i zraziłem się do nich. Normalne pieniądze to na buxach zarabiają chyba tylko admini tych stron.
Buxy były znane już kilka lat temu. I co? Nadal nie są czymś tak mocno polecanym - nie bez powodu...
Inwestycje to tylko w pewne buxy, które płacą i są długo w branży. A młode buxy to najlepiej omijać szerokim łukiem, wysokie prawdopodobieństwo scamu.
Lepiej podejść do buxów rozsądnie. Na większość nie warto nawet tracić czasu.
W Neobuxa można śmiało inwestować lub Scarlet-clicks
Odpowiedz