Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
oj dzisiaj nieciekawie z tymi typami dałem też na Amkar zanim zobaczyłem Twój post, przewaga przez cały mecz i lipa, Panduri tak samo przeważa, tez dałem i lipa.. Czarny poniedziałek
(20-04-2015 17:33)piotrekprorok napisał(a): oj dzisiaj nieciekawie z tymi typami dałem też na Amkar zanim zobaczyłem Twój post, przewaga przez cały mecz i lipa, Panduri tak samo przeważa, tez dałem i lipa.. Czarny poniedziałek
Ja dziśaj na 0 ten mecz co under grałem to zagrałem 2x stawką ponieważ gospodarze masakrowali gości. Strzelili bramkę więc uspokoili grę a gości na bramkę i tak stać nie było, dla mnie pewniak to był.
Amkar dałem stawkę 2x niższą dlatego że osttanie wyniki pokazywały że może być 0:0, chociaż 2 ich gole niezaliczone więc duży niefart. Panduri mocno zawiodło, ale jak się karnego przestrzela to co więcej chcieć.
Ogólnie gdybym nie grał tych meczy po kursach @3+ to fajny plusik byłby ale ogólnie i tak chyba na plusie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-04-2015 10:57 przez Damkofr.)
Od początku grając 100zł + (oczywiście tam gdzie pisałem połowa stawki to 50zł) profit wynosi 220zł. Nie potrzebnie grałem te kursy @3+ bo tamw większości gra polegała na tym że ja był równy mecz to dawałem na większy kurs co nie jest dobrym rozwiązaniem.