Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ralphenko dobrze mowi takie cos na kubek nie pasuje. Idzcie sobie do kuchni i wezcie jeden. Jest tylko jakis napisik logo czy inny obrazek promujący. I tlo jedno kolorowe.
A prace mozna zrobic w 5min. chociaz co prawda az taka dobra to ona nie bedzie D
moja praca jest dość prosta jednak sporo wysiłku włożyłem w te postacie po bokach oraz logo (wierzcie mi sporo się męczyłem aż się wkurwił*m i wsadziłem tam dymek) xD
Nie zgodzę się z wami... mam kubek na którym znajdują się elementy, które bardziej pasują ma plakat, a mimo wszystko świetnie to wygląda... Poza tym druga propozycja maniewa wg. mnie będzie świetnie pasować na kubku.
Dzięki Marek za wyróżnienie mnie Wdg. mnie kubki z różnokolorowym tłem jakie np. ja robiłem na kubku wyglądają fajnie bo mam kilka takich i są one o wiele ładniejsze niż zwykłe ( jeden stoi mi wlaśnie na biurku: białe z napisem "Trzymam poziom glikemii" i jakaś srakowata żaba na tym ;/ ). Jedyne co źle zrobiłem, jak wiekszość tych co dawała swoje prace to zapomniała o tym że to jest na kubek, czyli to co jest po lewej stronie musi pasować po prawej ( myśle że każdy kuma )