Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Konkurs 18 - Wzór Forumowego kubka !

Autor Wiadomość
RE: Konkurs 18 - Wzór Forumowego kubka !
Sprawdź:
Bawię się w PSie od ponad dwóch lat, i uwierz mi, dobrej(ciekawej) pracy nie robi się w 5 minut.

[Obrazek: search.png]
liczy się spontan;D
robisz cos raz dwa szybko hop siup i juz xD
co wyjdzie to wyjdzie i ch*j xD
Wg mnie propozycje maniewa wymiatają Wink

(11-07-2010 16:06)maniew napisał(a):  [Obrazek: 78647209.jpg]

[Obrazek: 48214149.jpg]

[Obrazek: 32862452.jpg]

[Obrazek: 77404762.jpg]

[Obrazek: 66293208.jpg]

[Obrazek: 16964233.jpg]

[Obrazek: 96418212.jpg]
Tło, brusze + obrazek. Słabo. W dodatku zapominacie, że to kubek a nie jakiś plakat.

[Obrazek: search.png]
Ralphenko dobrze mowi takie cos na kubek nie pasuje. Idzcie sobie do kuchni i wezcie jeden. Jest tylko jakis napisik logo czy inny obrazek promujący. I tlo jedno kolorowe.
A prace mozna zrobic w 5min. chociaz co prawda az taka dobra to ona nie bedzie Big GrinD
moja praca jest dość prosta jednak sporo wysiłku włożyłem w te postacie po bokach oraz logo (wierzcie mi sporo się męczyłem aż się wkurwił*m i wsadziłem tam dymek) xD
Ty nic tu nie zrobiles ^^
Dales dwa rendery po bokach skopiowales Ż i tyle.?
To sie robi kilka sekund.
tyle że te postacie to są godziny długiej pracy rozumiesz?
Nie zgodzę się z wami... mam kubek na którym znajdują się elementy, które bardziej pasują ma plakat, a mimo wszystko świetnie to wygląda... Poza tym druga propozycja maniewa wg. mnie będzie świetnie pasować na kubku.
Dzięki Marek za wyróżnienie mnie Big Grin Wdg. mnie kubki z różnokolorowym tłem jakie np. ja robiłem na kubku wyglądają fajnie bo mam kilka takich i są one o wiele ładniejsze niż zwykłe ( jeden stoi mi wlaśnie na biurku: białe z napisem "Trzymam poziom glikemii" i jakaś srakowata żaba na tym ;/ ). Jedyne co źle zrobiłem, jak wiekszość tych co dawała swoje prace to zapomniała o tym że to jest na kubek, czyli to co jest po lewej stronie musi pasować po prawej ( myśle że każdy kuma )
Odpowiedz