Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ps . wypali bo mówili o tym w TV najwięksi biznesmeni świata , jak chcesz moge dac linka , jeden ze wspolwlascicieli jest polak on jest pomysłodawacą .
wypali bo ktos kupuje u nich reklame , Ty dostajesz 90% oni 10% i każdy więc będzie więcej profili niz na fb i oni mają kase i Ty masz kase ..
więc fb upadnie za rok ..
Może rok to przesada, nie no widziałem ten filmik z Sebastianem, szkoda tylko że po ang bo nie chce mi się w główce za bardzo tego tłumaczyć
Ale daje facebookowi max 5 lat jeżeli Tsu będzie się rozwijać
Teraz jest tylko po ang, daje pół roku, max rok że Sobczak będzie pracować nad polską wersją językową serwisu.
A właśnie takie pyt. wam też coś tak średnio działa? chwile działa, potem offline, też tak macie?
(29-10-2014 18:11)Arkadio1994 napisał(a): Może rok to przesada, nie no widziałem ten filmik z Sebastianem, szkoda tylko że po ang bo nie chce mi się w główce za bardzo tego tłumaczyć
Ale daje facebookowi max 5 lat jeżeli Tsu będzie się rozwijać
Teraz jest tylko po ang, daje pół roku, max rok że Sobczak będzie pracować nad polską wersją językową serwisu.
A właśnie takie pyt. wam też coś tak średnio działa? chwile działa, potem offline, też tak macie?