Poradnik zakupiłem. Na 9 stronach w pdf zawartych jest 8 wspomnianych metod. Ogólnie kilka z nich była mi znana, ale nie w takiej wersji jaką przedstawia SylvvuuuS przez co pojawia się w nich lekka innowacyjność. I teraz tak:
Metoda 1 - nisza potężna, można na niej zarobić i jestem o tym przekonany tylko wymagany jest na to czas (czy to w reklamę, spam czy w seo)
Metoda 2 - segment rynku potężny, ale i konkurencyjność duża. Tzn - to co oferujemy można dostać i za darmo. Niemniej jednak z tego co widzę to ludzie to kupują.
Metoda 3 - bardzo fajna, nie słyszałem o niej, tym sie na pewno zajmę.
Metoda 4 - ciężko mi cokolwiek powiedzieć jak by to konwertowało, jednakże opiera się głównie na spamie. Tzn teoretycznie można by i było promować w wyszukiwarce za pomocą własnej strony ale seo cięęężkie.
Metoda 5a - nie wypowiem sie, powinna konwertować choć na prawdę ciężko mi powiedzieć.
Metoda 5b - nie znałem, bardzo fajnie się zapowiada i jeszcze dziś postaram się wypróbować bo można ją bardzo szybko wdrożyć
Metoda 6 - słyszałem już o niej jakiś czas temu, nie próbowałem, celowanie w ludzi dla mnie na prawdę ułomnych

ale z krótkiego rozpoznania rynku widzę, że może przynieść ładny pieniążek
Metoda 7 - znana mi wcześniej i myślę, że większości zarabiających na sub sms ludziom, jednakże dla początkujących jak znalazł.
Metoda 8 - znana mi od dawna, ba, zarobiłem na niej jakieś 2 k

tylko że ja celowałem w rynek zagraniczny no i z zarabianiem na subach nie jest to w ogóle powiązane
Ogólnie jestem zadowolony, myślę że w miarę szybko się zwróci.