Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jestem tylko ciekawy, bo mam stary modem z Orange, kiedys miałem na umowe tam wchodzi karta sim. i czy jak ją tam wsadze to będzie to mozna jakoś skonfigurować zeby hulało.
"ja wiem czy to bug.. " no myślę że chyba tak bo żadnej promocji z tytułu zmiany taryfy nie widzę na ich stronach
stary modem? zależy jak stary ale jeśli karta śmiga też w starszych od LTE technologiach to powinno Ci śmiagać, tylko apn ustawić jeśli będzie trzeba i tyle.
"Bug czy nie Bóg - nie ważne." niby tak ale jak bug to nie wiadomo kiedy go naprawią. W każdym razie cieszyć się i korzystać ale na jakieś nastawianie się i przeliczanie że za tyle i tyle będę mieć net to bym nie ryzykował, nie znasz dnia ani godziny