Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Eforsa.pl - Temat Ogólny » Dyskusje ogólne dotyczące Programów Partnerskich Eforsa.pl

Autor Wiadomość
RE: Eforsa.pl - Temat Ogólny
Sprawdź:
(04-01-2017 02:27)themate0 napisał(a):  szkoda ze po 3 latach współpracy dostałem tylko kartkę na święta Sad

jaki łączny zarobek i jaki przez 2k16 ?

Sprawdź mój mentoring z Afiliacji i Erotyki
[Obrazek: id-user.PNG]
ja nawet kartki nie dostałem a zarobiłem wiecej od ciebie... nawet ta sytuacja brakiem kartki sprawiła że się przenosze, wiekszosc penie tez tylko nie napisze
(04-01-2017 12:01)knurr napisał(a):  ja nawet kartki nie dostałem a zarobiłem wiecej od ciebie... nawet ta sytuacja brakiem kartki sprawiła że się przenosze, wiekszosc penie tez tylko nie napisze

niektórzy otrzymali kartki wczoraj

Sprawdź mój mentoring z Afiliacji i Erotyki
[Obrazek: id-user.PNG]
a jak zlecic wyplaty, wybralem kwote powyzej 50zl i nie ma nigdzie przycisku zleć..
Wyłącz adblock -> "wypłaty" -> "dokonaj wypłaty" -> kwota -> akceptacja automatycznie generowanego rachunku -> zleć wypłatę (pod oświadczeniem :>)
Glosy: Mafiozo19990 (+1)
dzieki, okazalo sie ze adresu nie mialem wpisanego w profilu
Glosy: mysc (+1)
Koleżanki i koledzy, mam okazję zebrac leady z zaganicy jednak programy standardowe tego nie obsługują. Jest jakiś sposób na to? Da sie wygenerować link którego mona wysłać smsa zagranicy? Support eforsy ni odpisuje.

200$/miesięcznie w buxie? Odwiedź mój dziennik, napisz do mnie i zacznij zarabiać Wink http://zarabiam.com/Temat-Dorabiamy-do-wyplaty-142641
(10-01-2017 12:13)Pallado napisał(a):  Koleżanki i koledzy, mam okazję zebrac leady z zaganicy jednak programy standardowe tego nie obsługują. Jest jakiś sposób na to? Da sie wygenerować link którego mona wysłać smsa zagranicy? Support eforsy ni odpisuje.

Własna strona + widget aktywacji lub kreator landing pages
Albo serwis ppa i zarobek w $ Smile
Heart WIELKA ORKIESTRA ŚWIĄTECZNEJ POMOCY Heart
Aby rozpocząć 2017 rok w pozytywnej atmosferze chcielibyśmy byście wspólnie z nami wspomogli szlachetna inicjatywę jaką jest WOŚP!
Każdy, kto zgłosi się do nas z gotowością podzielenia sie jakąkolwiek częścią swoich zarobków (nie ważne, czy 1 groszem od każdego leada, czy 10 groszami od każdego leada) my zobowiązujemy się dodać do tej kwoty drugie tyle. Całość uzyskanych w ten sposób datków przekażemy na
Heart WIELKĄ ORKIESTRĘ ŚWIĄTECZNEJ POMOCY Heart
Jeśli się zdecydujecie prosimy o kontakt mailowy na adres: [email protected] z informacją jaką kwotą per lead jesteście się gotowi podzielić.
Zachęcamy do udziału w tej inicjatywie!
Akcja rozpocznie się w piątek a zakończy w niedzielę po północy Wink (01.13.2017 - 01.15.2017)
Odpowiedz