Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
No niestety profesjonalizm firmy instanter.pl jest na poziomie zerowym. Więc coś czuję że większość osób po otrzymaniu pieniędzy o tym portalu zapomni.
(03-05-2014 11:32)aisia16 napisał(a): No niestety profesjonalizm firmy instanter.pl jest na poziomie zerowym. Więc coś czuję że większość osób po otrzymaniu pieniędzy o tym portalu zapomni.
Ja już dawno od nich uciekłem i Wam radze to samo zrobić.
(03-05-2014 13:25)Patenciarz napisał(a): Czy wszyscy dostali juz te rachunki , czy tylko wydawcy premium? Bo ja nic nie mam jeszcze albo nie wiem gdzie to jest .
(03-05-2014 13:00)wojtek113 napisał(a): Jak to jest z rozliczaniem ? Mogę co rok czy muszę co miesiąc? Od czego zależy wielkość podatku?
najlepiej idz do US swojego i sie dopytaj co i jak.
u mnie wygląda to tak że co miesiąc 18 % odprowadzam. ewentualnie mozesz odprowadzać sobie ryczałt ale to musisz sobie z urzędem skarbowym załatwić.
potem jak odprowadzałeś co miesiac musisz to wykazać w pit na koniec roku.
(03-05-2014 13:25)Patenciarz napisał(a): Czy wszyscy dostali juz te rachunki , czy tylko wydawcy premium? Bo ja nic nie mam jeszcze albo nie wiem gdzie to jest .
ja również czekam na rachunek za kwiecień, jeszcze nie otrzymałem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-05-2014 15:20 przez qaz1.)
Ja tez nie mam rachunku jeszcze, miał być system poleconych naprawiony...
(03-05-2014 11:32)aisia16 napisał(a): No niestety profesjonalizm firmy instanter.pl jest na poziomie zerowym. Więc coś czuję że większość osób po otrzymaniu pieniędzy o tym portalu zapomni.
Ja tylko o pieniądzach które mi się należą pamiętam
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-05-2014 17:32 przez Nju.)