(03-01-2014 16:07)lukaszz9 napisał(a): jaro225 zamknij w koncu dziób że już tak powiem, idź zrób coś przed domem, albo idź sie przespać.
A nie masz co robić TY, bo co post to musi być Twoja wypowiedź. wszystkich albo gnoisz albo uspokajasz, krytykujesz, wyśmiewasz i tak dalej.
a co do Twojej osoby to wydajesz mi sie dziwnie podejrzany, choćby tym tekstem teraz "Wy dalej to samo, ciągle to samo..."
jesteś adwokatem Vexa?
Zrobię ci na złość i się nie zamknę, będę pisał - bo mam takie prawo. Lubię się wypowiadać i wypraszam sobie to, że kogoś gnoiłem, czy wyśmiewałem. Podaj mi przykład tego.
Dlaczego wydaję ci się podejrzany? ("Choćby tym tekstem...")
A ileż można pisać non-stop to samo? Przez paręnaście stron tego tematu nie zobaczysz nic, prócz postów typu: "fires scam", kiedy wypłaty" itp.
@Corleone
A wiesz czemu każdy tak "sra"?
Bo nauczyli się, że z tego typu serwisów dostają wypłatkę codziennie.
A drugi powód to jest to, że właśnie EasySub wykiwało wszystkich...
Ludzie panikują, że nie dostali przez tydzień wypłaty, ale nigdzie nie było mówione, ze są one codziennie.
(03-01-2014 16:10)Corleone napisał(a): i jak tam wasze wypłaty ? wierni obronncy fires, marionetka vexa dalej pruje dupe niepotrzebnie ? lizodup pewnie na swoje 45zł czeka 
lepiej przestancie juz zarabiac na tego głąba ;*
Wypłaty będą i chciałbym zobaczyć jak przepraszasz wszystkich, w tym mnie. Czekam na tyle, ile zarobiłem i naprawdę nie powinno ciebie to obchodzić, w ogóle co to ma do rzeczy na jaką kwotę czekam?
Jak dostanę wypłatę, to ją wyślę i chcę zobaczyć jak oficjalnie wszystkich przepraszasz, tak jak obiecałeś w tym poście:
Corleone napisał(a):Powiem wam tak, wypłacą wypłaty z weekendu abyśmy sie odjeb*** od nich, i myśleli że się nic nie stało. Po czym przez święta, aż do sylwestra będziemy klepać $$$ z nadzieją że wypłacą po nowym roku, a oni po prostu zwiną interes i do widzenia. Grają po prostu na zwłokę, wybrali sobie bardzo dobry okres świąt aby ich usprawiedliwienie dotyczące wypłat było wiarygodne. Ludzie przejrzyjcie na oczy, jest to tylko moje spostrzeżenie z którym nie musicie się wcale zgadzać, jeżeli tak nie będzie to w tym temacie przeproszę osobiście wszystkich jak i administrację FIRES, jeżeli moja wersja będzie zgodna to życzę osobom usprawiedliwiających Vexa szczęścia z resztą podobnych serwisów.