Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
Odp: RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
(02-05-2014 15:27)Instanter.pl napisał(a):  Witamy,

Rachunki za Kwiecień zostaną wygenerowane do 3 Maja. Prosimy o uzupełnienie wszystkich danych w formularzu. Jeżeli wydawca nie posiada numeru NIP winny jest wpisać nr PESEL w odpowiedniej rubryce.

Informacje o wypłatach znajdą Państwo na 284 stronie wątku:
http://zarabiam.com/Temat-instanter-pl-S...1?page=284

Pozdrawiamy
Instanter.pl

Proponuję spiąć pośladki i wypłacić szybko tą kasę bo rachunek za kwiecień będę miał wygenerowany a muszę zapłacić od tego podatek do 20 maja wiec miło by bylo gdybyście sie wyrobili.
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Mam do wypłaty ponad 2k a Wy wystawiacie mi rachunek na 360 zł do zaakceptowania?
Czego ja nie rozumiem?

Poza tym co to za rachunek,na którym nie widnieją wasze dane? Co to ma być..
Wyłącznie moje wszystkie dane i tyle w dodatku rachunek wystawiony na miesiąc MAJ czyli pieniądze zarobione i otrzymane w drodze zaliczki mam rozliczyć dopiero w czerwcu bo wg tego pseudo rachunku zarobiłem je w maju...
(02-05-2014 20:58)suchy0001 napisał(a):  Mam do wypłaty ponad 2k a Wy wystawiacie mi rachunek na 360 zł do zaakceptowania?
Czego ja nie rozumiem?

Poza tym co to za rachunek,na którym nie widnieją wasze dane? Co to ma być..
Wyłącznie moje wszystkie dane i tyle w dodatku rachunek wystawiony na miesiąc MAJ czyli pieniądze zarobione i otrzymane w drodze zaliczki mam rozliczyć dopiero w czerwcu bo wg tego pseudo rachunku zarobiłem je w maju...

a nie cieszyłeś się ostatnio z wypłaconej zaliczki w podobnej bądź tej samej kwocie ?
pewno stąd ten rachunek

rachunki za resztę kasy będą 3 maja
chodzi mi o datę generacji rachunku.Pieniądze zarobione w kwietniu są na rachunku ( o ile rachunkiem nazwać to można...) z datą majową,czyli do rozliczenia dopiero w czerwcu.
Gdzie to ten rachunek jest, nic takiego nie widzę
(02-05-2014 23:21)MankuT napisał(a):  Gdzie to ten rachunek jest, nic takiego nie widzę

ja mam w płatnościach,był do zaakceptowania.
Ale pewnie nie dużo osób ma bo to są rachunki na kwotę zaliczki,którą dostałem jakiś czas temu
suchy0001, Ja tak samo mam jakiś rachunek na kwotę 308 PLN, a zlecałem w Kwietniu wypłatę. Nie wiem o Co teraz chodzi z tymi rachunkami.
To zaden rachunek a jedynie spis naszych danych.Co to za rachunek na którym sa tylko nasze dane? Czy nie powinien być po jednej stronie sprzedawca a po drugiej nabywca?
Nie ma nawet ich nazwy firmy i ch*j wie komu ja ten rachunek wystawiam.
Glosy: FireMedia (+1)
(03-05-2014 10:59)suchy0001 napisał(a):  To zaden rachunek a jedynie spis naszych danych.Co to za rachunek na którym sa tylko nasze dane? Czy nie powinien być po jednej stronie sprzedawca a po drugiej nabywca?

Wystawiasz rachunek samem sobie hahahaha beka
Glosy: hosezbsk (+1), Zarobiony_Koles (+1), FireMedia (+1)
Odp: RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
(03-05-2014 11:07)gutek126p napisał(a):  
(03-05-2014 10:59)suchy0001 napisał(a):  To zaden rachunek a jedynie spis naszych danych.Co to za rachunek na którym sa tylko nasze dane? Czy nie powinien być po jednej stronie sprzedawca a po drugiej nabywca?

Wystawiasz rachunek samem sobie hahahaha beka

Patrząc na ten rachunek tez tak wnioskuję.Z niego nic nie wynika.
Odpowiedz