Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Rachunki za Kwiecień zostaną wygenerowane do 3 Maja. Prosimy o uzupełnienie wszystkich danych w formularzu. Jeżeli wydawca nie posiada numeru NIP winny jest wpisać nr PESEL w odpowiedniej rubryce.
Proponuję spiąć pośladki i wypłacić szybko tą kasę bo rachunek za kwiecień będę miał wygenerowany a muszę zapłacić od tego podatek do 20 maja wiec miło by bylo gdybyście sie wyrobili.
Mam do wypłaty ponad 2k a Wy wystawiacie mi rachunek na 360 zł do zaakceptowania?
Czego ja nie rozumiem?
Poza tym co to za rachunek,na którym nie widnieją wasze dane? Co to ma być..
Wyłącznie moje wszystkie dane i tyle w dodatku rachunek wystawiony na miesiąc MAJ czyli pieniądze zarobione i otrzymane w drodze zaliczki mam rozliczyć dopiero w czerwcu bo wg tego pseudo rachunku zarobiłem je w maju...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-05-2014 21:04 przez suchy0001.)
(02-05-2014 20:58)suchy0001 napisał(a): Mam do wypłaty ponad 2k a Wy wystawiacie mi rachunek na 360 zł do zaakceptowania?
Czego ja nie rozumiem?
Poza tym co to za rachunek,na którym nie widnieją wasze dane? Co to ma być..
Wyłącznie moje wszystkie dane i tyle w dodatku rachunek wystawiony na miesiąc MAJ czyli pieniądze zarobione i otrzymane w drodze zaliczki mam rozliczyć dopiero w czerwcu bo wg tego pseudo rachunku zarobiłem je w maju...
a nie cieszyłeś się ostatnio z wypłaconej zaliczki w podobnej bądź tej samej kwocie ?
pewno stąd ten rachunek
chodzi mi o datę generacji rachunku.Pieniądze zarobione w kwietniu są na rachunku ( o ile rachunkiem nazwać to można...) z datą majową,czyli do rozliczenia dopiero w czerwcu.
To zaden rachunek a jedynie spis naszych danych.Co to za rachunek na którym sa tylko nasze dane? Czy nie powinien być po jednej stronie sprzedawca a po drugiej nabywca?
Nie ma nawet ich nazwy firmy i ch*j wie komu ja ten rachunek wystawiam.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-05-2014 11:00 przez suchy0001.)
(03-05-2014 10:59)suchy0001 napisał(a): To zaden rachunek a jedynie spis naszych danych.Co to za rachunek na którym sa tylko nasze dane? Czy nie powinien być po jednej stronie sprzedawca a po drugiej nabywca?
(03-05-2014 10:59)suchy0001 napisał(a): To zaden rachunek a jedynie spis naszych danych.Co to za rachunek na którym sa tylko nasze dane? Czy nie powinien być po jednej stronie sprzedawca a po drugiej nabywca?
Wystawiasz rachunek samem sobie hahahaha
Patrząc na ten rachunek tez tak wnioskuję.Z niego nic nie wynika.