Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dobrze, wiadomo ze dobrze, tez sie ciesze ze planuje Jo 6 dni w tygodniu rozsylac adsy, nawet jesli w niedziele beda mniejsze.
Martwi mnie natomiast inny fakt. Przeniesienie ref commisionow do crona. Juz i bez tego potrafil sie zapychac, a teraz...Nie dosc ze commisiony dochodza z DUZYM opoznieniem, to jeszcze adsy...Dla porownania, 1% z SUU mini/mega jeszcze dzien wczesniej szly okolo 2-3h lacznie, dzis bylo to 8-9h, mimo ze bylo ich duzo MNIEJ. Bardzo dziwny pomysl to byl...
edit// @upy - Tak jak wyzej, w wypowiedzi Jo wklejonej przeze mnie, kazdy dostawal 80x0.01. Stad ten dolar.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-01-2015 13:26 przez Dziubla.)
(04-01-2015 13:10)Sampel44 napisał(a): W weekendy nie ma naliczeń było już to pisane setki tysięcy razy nikomu nie chce się przeczytać całego tematu
Nie wprowadzaj w błąd!
W niedziele są, ale mini
@meloman
Bo każdy dostał ponadto 80reklam x 0,01$ ...
Może jeszcze 1% inwestycji lub upgrade, ale każdy to myli i twierdzi, że to normalne naliczenia.
Tych ludzi nie przegadasz...
Tak, Ty wiesz lepiej co ja mam... Nie mam żadnych upgrade, miałem 4100 bap, wiec grupa 1, dostałem ponad 1$.
I koniec tematu, bo tak jest i chyba widze to lepiej skoro właśnie te reklamy klikam.