(28-04-2015 21:50)Voldir napisał(a): Tu nie chodzi o to że jest płacz, ale kiedy zaczynałem w listopadzie razem z @[aero2] działać na tanich aukcjach to wszystko było w porządku a tu nagle reset po nowym roku. Mnie serwis nie obchodzi czy można tam wygrać czy nie, bo mnie obchodziła ich rentowność tylko i wyłącznie a wtedy hajs na moim i nie tylko moim koncie się zgadzał. Wypłaty wychodziły max 3 dnia po zleceniu a najczęściej tego samego dnia nawet.
Powtórzę jeszcze raz, żadnego resetu nie było. Zmienił się wyłącznie sposób prezentowania statystyk z ostatnich 7 dni,
nie ma żadnych zmian w systemie naliczania płatności. Nie mam pojęcia na jakiej podstawie są wyciągane takie wnioski. Wszyscy użytkownicy którzy z danego konta zostali zarejestrowani nawet w listopadzie nadal są przypisani do konta.
Wystarczy spojrzeć na kilka postów wyżej partnerów którym średnia wzrosła nawet o ~600%
Czas realizowania przelewów również został wyjaśniony kilka postów wyżej. Serwis na dniach wchodzi na rynek międzynarodowy wraz z nowym właścicielem, co również spowoduje kilka zmian na rynku polskim.
Przypominam, że jest to temat ogólny programu partnerskiego, wszelkie problemy dotyczące prywatnego konta, proszę zgłaszać przez zakładkę "Pomoc"