Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Eforsa.pl - Temat Ogólny » Dyskusje ogólne dotyczące Programów Partnerskich Eforsa.pl

Autor Wiadomość
RE: Eforsa.pl - Temat Ogólny
Sprawdź:
Ja nie narzekam na E-forse Wink dajcie im się otrzasnac po tym ataku ;d
u mnie odnowienia wpadły, jak jeszcze coś dobije po północy to w ogole super Smile
Powinniście już otrzymać zaległe odnowienia FREE ze środy i piątku, ewentualnie resztę po północy.
Ja nie otrzymałem, dam ręke uciąc, ale poczekam do końca dnia, bo mi coś nie pasuję z Waszej strony...
Mi tez nie wpadky te obiecane odnowienia.
Po tej awari tez nic niemam ale pczekam jutro poinformuje mam nadzieje ze bedzie ok ale mam zludzenie ze bedzie koniec z moimi odnowieniami po tej awari poniewaz po 10 nic nie dostalem
z odnowieniami dramat..........

coś się totalnie ...... z tym atakiem

to niestety wygląda fatalnie cały trud poszedł w ....

i żaden koniec miesiąca itp bo końcówek miesięcy przeżyłem już wiele

shiks, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2013.
Jak pisaliśmy już w dziale poświęconym odnowieniom: przyjęliśmy wasze zgłoszenia i zweryfikujemy sprawę. Prosimy również napisać na kontakt eforsy lub na czat wewnętrzny, pomoże nam to zbadać wszystkie przypadki posiłkując się również indywidualnymi statystykami.
Znaleźliśmy źródło i przyczynę problemów. Wszystko powinno działać już jak należy, leady zostały naliczone i ten błąd nie powinien już występować. Dziękujemy wszystkim za zgłoszenia. Rozumiemy wasz niepokój w takich sytuacjach i zapewniamy, że zawsze robimy wszystko byście byli zadowoleni. Na niektóre kwestie czasem nie mamy wplywu. Błędy czasem się pojawiają, ale robimy wszystko co w naszej mocy, żeby je rozwiązać najszybciej jak się da. Dziękujemy za cierpliwość i wyrozumiałość.
del

grubyst, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2013.
Odpowiedz