Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: get-paid.com tylko 0.5$ minimum wypłaty(48 godzin)
Już wiem dlaczego mi nie chcą wejść te obrazki do sprawdzania ;/
Bo wpisałem datę urodzenia, ale nie wiem dlaczego skoro jestem pełnoletni i wpisałem 09/02/1994 i uznało, że praca nie dla mnie. Jak to można zmienić? Jakieś pomysły? Miał ktoś podobnie?
Zleciłem wypłatę 3 dni temu i do tej pory jeszcze jej nie dostałem, zawsze przychodziła max na następny dzień, jak napisać do admina wiadomość z pytaniem gdzie moje pieniądze są, szkoda je stracić bo to 2 tygodniowy zarobek (26,43$)
w help-> contact us, trzeba bylo wyplacać wczesniej a nie czekać nie wiem na co ? . Wypłaty są co kilka dni z tym że na weekend było opóźnienie, dostaniesz pewnie w następnej transzy .
A jest gdzieś jakieś info, kiedy oni tą kasę wypłacają? By byłą od razu na następny dzień Bo raz zleciłem z niedzieli na poniedziałek po 24 i miałem po 10 rano pieniądze na PayPalu